Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: terenska nastava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja sam za izlete ali uz ispoštivanje svih mogućih pravila za sigurnost. Slažem se isto tako da je učiteljima/profesorima teško, jer današnja djeca su nešto sasvim drugo nego što smo mi bili, učitelji/profesori im nisu više nikakav autoritet (to su činjenice koje su mi iznjeli sami učitelji/profesori, koji kažu da su im maturalci noćna mora, te je već i postala praksa da se na maturalce ne ide). Meni su isto u divnoj uspomeni svi izlet, maturalci, a zašto je to tako danas , to je već sasvim druga tema o kojoj se jako malo raspravlja u društvu uopće.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj alanovamama prvotno napisa Vidi poruku
    , jer današnja djeca su nešto sasvim drugo nego što smo mi bili, .
    meni se čini da je ovo floskula koja se previše ponavlja. pa čak i od strane profesora. toliko se ponavlja da na kraju postane stvarna.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    meni se čini da je ovo floskula koja se previše ponavlja. pa čak i od strane profesora. toliko se ponavlja da na kraju postane stvarna.
    X
    Isto tako onda mogu reči da i profesori nisu što su nekad bili.
    Nedavno smo sreli skupinu djece na izletu u našam kraju, dvoje starih profesora i jedna mlada profesorica su prolazili pokraj mene i djeteta, ja im kažem dobar dan, a oni niti a niti b.
    Imam osjećaj da se puno profesora "tješi" da su djeca postala koma i da tu nema pomoči, pa se niti ne trude. Ponavljam, ovo je samo moj dojam, ne mora imati nikakve veze sa stvarnošću.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj alanovamama prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam za izlete ali uz ispoštivanje svih mogućih pravila za sigurnost. Slažem se isto tako da je učiteljima/profesorima teško, jer današnja djeca su nešto sasvim drugo nego što smo mi bili, učitelji/profesori im nisu više nikakav autoritet (to su činjenice koje su mi iznjeli sami učitelji/profesori, koji kažu da su im maturalci noćna mora, te je već i postala praksa da se na maturalce ne ide). Meni su isto u divnoj uspomeni svi izlet, maturalci, a zašto je to tako danas , to je već sasvim druga tema o kojoj se jako malo raspravlja u društvu uopće.
    Ni roditelji nisu ono što su nekad bili. Tak je to još od starog Rima ili Grčke... Mogu samo reći da to ne bi imalo puno veze kad bi osoblje škola imalo metode da i roditelje i učenike koji ometaju nastavu/izlete/ostalo privedu u podnošljive okvire, a to im ZAKON ne omogućava.

Dakle DRŽAVA nije što je nekad bila. Ne znam je li bolja ili gora, svakako je drugačija. Neki su se okoristili zaštitom dječjih prava, ali pretjerana zaštita prava nasilne djece bome je mnogima i naštetila. No, to je drugi topic...

Inače, i u našoj školi se sve manje putuje, ali razlog za to je drugi - nemaju ljudi love.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •