Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

AnneMaary, Budimir je doktor na KBC Split. Broj telefona sestre Zdenke je 551-422. Zovi dok ti se netko ne javi. Samo je jedna sestra, a radi sve, pa često nije blizu telefona. Moraš ih nazvat, jer nisam sigurna kad kreću s godišnjim odmorima. Mislim da 7 i 8 mjesec neće ni radit umjetne. Da ja ne bi širila krive informacije, najbolje je nazvat i pitat. Inače, dr. Budimir ima ambulantu četvrtkom i to je u pravilu najbolji dan za doći do njega prvi put. Moram priznati da nisam najbolje razumila tvoje planove (KBC - Cito), ali je možda samo kasna ura, a ja umorna, ili još nisam čula za tu kombinaciju pa ne povezujem.
    Umjetne na KBC-u rade samo dr. Budimir i doktorica Šunj, pa mislim da ti nitko drugi niti ne bi napravio UZV...

Pozdrav svim curama. Samo da prijavim, ja sam u postupku, u KBC. Prošla sam one živčane klomifene i sad sam na gonalima.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Natica prvotno napisa Vidi poruku
    AnneMaary, Budimir je doktor na KBC Split. Broj telefona sestre Zdenke je 551-422. Zovi dok ti se netko ne javi. Samo je jedna sestra, a radi sve, pa često nije blizu telefona. Moraš ih nazvat, jer nisam sigurna kad kreću s godišnjim odmorima. Mislim da 7 i 8 mjesec neće ni radit umjetne. Da ja ne bi širila krive informacije, najbolje je nazvat i pitat. Inače, dr. Budimir ima ambulantu četvrtkom i to je u pravilu najbolji dan za doći do njega prvi put. Moram priznati da nisam najbolje razumila tvoje planove (KBC - Cito), ali je možda samo kasna ura, a ja umorna, ili još nisam čula za tu kombinaciju pa ne povezujem.
    Umjetne na KBC-u rade samo dr. Budimir i doktorica Šunj, pa mislim da ti nitko drugi niti ne bi napravio UZV...

Pozdrav svim curama. Samo da prijavim, ja sam u postupku, u KBC. Prošla sam one živčane klomifene i sad sam na gonalima.
    hvala!
    ma ja samo trebam jedan uzv da vidim da nema ciste i da krenem sa ljekovima dok sam na moru, a onda nastavljam na SD.
    a dr. i cure vele da idem u cito, što još nisam isključila.

pozz!
    Posljednje uređivanje od AnneMary : 16.06.2010. at 20:41

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj AnneMary prvotno napisa Vidi poruku
    hvala!
    ma ja samo trebam jedan uzv da vidim da nema ciste i da krenem sa ljekovima dok sam na moru, a onda nastavljam na SD.
    a dr. i cure vele da idem u cito, što još nisam isključila.

pozz!

Idi na CITO, neće te ni primit na firule bez uputnice. ilo ko ti može utvrdit dal imaš cistu ili ne. Ako ideš na CITO naglasi da si u postupku na SD, manje će ti naplatit.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

AnneMary Budimir te neće primit bez uputnice od socijalne ginekologice,a folikulometrija skupa sa UZV je u Cito meni bila 300kn u 1mj,bude 100kn kada dolaziš par dana za redom folikulometriju radit,pa je 100kn svaki put,inače prvi put 300kn

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj KLARA30 prvotno napisa Vidi poruku
    AnneMary Budimir te neće primit bez uputnice od socijalne ginekologice,a folikulometrija skupa sa UZV je u Cito meni bila 300kn u 1mj,bude 100kn kada dolaziš par dana za redom folikulometriju radit,pa je 100kn svaki put,inače prvi put 300kn
    cure imam ja već uputnicu, to nije problem.
    i mislim da nema razloga d ame ne primi, jer ako vi dolazite u Zg, mogu i ja U St.
    mislim u čemu je razlika?
    zato vjerujem da neće bit nikakvih problema!

samo ću moć usporedit uvjete rada u Splitu, pa će bit jedan osvrt kako mi je bilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •