Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: kako ga nauciti da sprema?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

nije premalen,jako dobro razumije, ali trenutno i uči.od koga??? od roditelja, govorenje neće pomoći previše već zajedničko sudjelovanje. znači igračke se kupe zajedno jer dijete uči od roditelja, a naravno ima i dana kada ćemo to raditi umjesto njih, ni nama se neda uvijek peglati......

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj galapagos prvotno napisa Vidi poruku
    nije premalen,jako dobro razumije, ali trenutno i uči.od koga??? od roditelja, govorenje neće pomoći previše već zajedničko sudjelovanje. znači igračke se kupe zajedno jer dijete uči od roditelja, a naravno ima i dana kada ćemo to raditi umjesto njih, ni nama se neda uvijek peglati......
    tako smo baš mi počeli kad je nešt za baciti u koš za smeće,vodimo se za ručicu pa mu govorim pokupi to da bacimo u koš za smeće,a on to voli raditi.Već sam probala staviti kutiju i htjela da na isti način spremamo igračke, al to mu nije neki gušt.

Handy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Mi baš nismo previše uredni što se toga tiče i igračke se spremaju tek navečer. Jer nema smisla spremati za njima čitav dan kad brzo sve razbacaju. S ovako malim nismo ni pokušavali biti tako dosljedni. Mislim da smo počeli s 2,5-3 g. ali to je uvijek moralo biti: ili će ih sam spremiti ili ćemo ih mi spremiti i onda ih sutra nema. Ma s tim klincima, uvijek neka "borba".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •