Pokazuje rezultate 1 do 50 od 231

Tema: Nove čekalice (Ivanas dočekala i drugo i treće dijete!!!)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno I mi smo roditelji

Dragi moji, puno puta sam razmisljala kako cu i ja jednom napisati radosnu vijest i milijun recenica mi se vrtilo u glavi, ali sad mi niti jedna ne zvuci niti blizu sreci kojoj osjecamo. Nas sin je danas postao sluzbeno nas nakon gotovo tri mjeseca posjeta i papirologije.

Jos mi je u glavi nadrealizam,cista zbrka od svih silnih emocija, bojim se da cu se probuditi i da cu shvatiti da sanjam, pa ga gledam u cudu i svaki tren idem viriti u krevetic gdje spava da vidim je li stvaran.

Ima 16 mjeseci, i naravno da je najljepse i najdivnije djete na svijetu svojoj mami i tati.

I da malo ohrabrim sve koji cekaju, nas su nazvali iz centra da smo izabrani u uzi krug, i to iz centra koji nikad nismo zvali niti poznamo koga tamo, a taj centar bas ne voli da ih se zove, kako smo culi od drugih cekalica pa smo ih ostavili da ćemo ih zvati medu zadnje i zvali nekih par drugih koji su nam dali naznake da se nesto kod njih desava.

17. 03. dobili smo poziv da smo izabrani u uzi krug, tjedan kasnije je bio razgovor, i nakon tjedan dana, taman dan poslije uskrsa nam jave da smo mi izabrani, mi u dva dana se rastrcali po papire i 9. 04. smo upoznali naseg sina. Onda se sve skupa bespotrebno otegnulo s papirima a u meduvremenu nismo ga smijeli niti u setnju izvoditi iz doma tako smo ga posjecivali i ujutro i popodne tri dana, pa putuj nazad doma 300 km pa opet nakon cetiri dana k njemu. Onda sam ja prestala raditi i otisla u drugi grad na skoro mjesec dana da budem svaki dan s njim, jednostavno bi se raspadala nakon vikenda od tuge kad bi ga ostavljala. Iako je sve predugo trajalo, barem se on potpuno vezao za nas i odlicno je jucer i danas reagirao na sve nove ljude i slavlja i strku, ustvari je tako sretan i vesel da ja jos ne mogu vjerovati kako sve glatko prolazi.
    Cini mi se kao da se nas troje kotrljamo u oblaku srece pa nam i umor, i strka i iscrpljenost ne mogu nista vec lebdimo.

Hvala vam svima jos jednom koji ste pisali, dijelili s nama svoja iskustva, savjete pa i intimu, vjerujem da je zahvaljujuci iscrpnim informacijama koje sam ovdje dobila i divnim ljudima koje sam upoznala zahvaljujući forumu moj put do djeteta bio puno brzi.
    Posljednje uređivanje od ivanas : 21.06.2010. at 21:26 Razlog: Tipfeler

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •