Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Korčula - apartman - preporuka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Idemo u mjesto Račišće, to mi je super jer je samo 12km od Korčule pa ćemo moći često u Korčulu, a opet nismo u gradu. Kuća je na osami, pogled s terase je jako lijep. Naravno, mi planiramo prokrstariti cijeli otok autom i vidjeti sva mjesta, nismo tipovi za predugo izležavanje na plaži nego akcija. O dojmovima ću onda kad se vratimo, a da je lijepo u to ne sumnjam.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Obavezno posjetiti otočiće Badiju i Vrnik. Iz kamena s tih otočića su napravljeni gotovo svi spomenici u Hrvatskoj renesansnom i baroknom razdoblju.

Također je stvarno vrijedi posjetiti Pupnatsku luku, prelijepo je za kupanje. Mjesta Brna, Čara, Smokvica su isto mala seoca u unutrašnjosti kroz koja se barem treba provesti.

Barem jedan dan kupanja na Pržini (plaža kraj Lumbarde)isto nemojte propustiti, klinci (ali i mi odrasli) obožavaju pjesak u vodi i izvan nje i plićak dokle pogled seže.

Meni osobno Vela Luka nije ništa posebno, htjela sam ju vidjeti samo zbog Oliverove pjesme. Jedino je pogled sa ceste na brdu sa te strane prema moru neprocjenjiv.

I da, kupanje u samoj Korčuli ne bih preporučavala. Meni je more bilo prestrašno prljavo. Pogotovo kod hotela Marko Polo.

I Morešku obavezno otići pogledati jedno veče. Pogotovo je dečkim fora.

Za put trajektom je meni osobno puno bolje ići preko Pelješca,

Eto, ako se još šta dobroga sjetim napišem.

SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivancica prvotno napisa Vidi poruku
    Obavezno posjetiti otočiće Badiju i Vrnik. Iz kamena s tih otočića su napravljeni gotovo svi spomenici u Hrvatskoj renesansnom i baroknom razdoblju.

Također je stvarno vrijedi posjetiti Pupnatsku luku, prelijepo je za kupanje. Mjesta Brna, Čara, Smokvica su isto mala seoca u unutrašnjosti kroz koja se barem treba provesti.

Barem jedan dan kupanja na Pržini (plaža kraj Lumbarde)isto nemojte propustiti, klinci (ali i mi odrasli) obožavaju pjesak u vodi i izvan nje i plićak dokle pogled seže.

Meni osobno Vela Luka nije ništa posebno, htjela sam ju vidjeti samo zbog Oliverove pjesme. Jedino je pogled sa ceste na brdu sa te strane prema moru neprocjenjiv.

I da, kupanje u samoj Korčuli ne bih preporučavala. Meni je more bilo prestrašno prljavo. Pogotovo kod hotela Marko Polo.

I Morešku obavezno otići pogledati jedno veče. Pogotovo je dečkim fora.

Za put trajektom je meni osobno puno bolje ići preko Pelješca,

Eto, ako se još šta dobroga sjetim napišem.
    Apsolutno sve potpisujem! Ja i MM smo zaljubljenici u Korčulu! Predivno, predivno, predivno!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure,
    vi koje ste već više puta putovale na Korčulu, dajte savjetujte kako je bolje ići na trajekt iz Splita (nama bi odgovarao samo onaj u 17.30, ima samo dva, to mi je fakat čudno usred sezone) ili iz Drvenika ili skroz ići na Orebić. Malo mi se čini da je doći do Korčule teška misija. Jer usred sezone ne možeš računati da ćeš doći u Split i odmah imati mjesto na trajektu. Istina, mi putujemo u nedjelju, ali svejedno. Kako bi bilo najbolje, najbrže i najugodnije.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj davorka prvotno napisa Vidi poruku
    Idemo u mjesto Račišće, to mi je super jer je samo 12km od Korčule pa ćemo moći često u Korčulu, a opet nismo u gradu. Kuća je na osami, pogled s terase je jako lijep.
    racisce je OK, ja sam tamo provela tri dana s razbijenim brodom pa ipak mi je ostao u super sjecanju. ljudi su topli i drustveni, pa ipak smo bili atrakcija "to su oni kojima je puko jarbol"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •