Kad sam bila srednjoškolka, na praksi u Podravki ponudili su mi stipendiju ako upišem agronomiju ili prehrambenu tehnologiju. Nije mi padalo na kraj pameti... odoh na ETF. Kasnije, kad nisam mogla dobiti posao s tom diplomom u rodnom gradu, zapitala sam se kako bi bilo da sam prihvatila tu ponudu... Još kasnije, shvatila sam da je to zapravo sve lutrija ili kako ti se okrene karta. Život se sastoji od niza svakodnevnih sitnih odluka i malo manje onih velikih. NIkada ne možeš doznati što bi bilo da si odabrao drugačije. I zato treba gledati naprijed.
Nije me ništa posebno vuklo hrani (osim kuhanja doma i skupljanja recepata - ali to mi je uobičajena kreativna zanimacija) ali sam za dušu otišla studirati još i novinarstvo. Nisam nikad završila (sad mi je jasno da za to nema šanse, a ni potrebe) iako sam došla na relativno mali broj ispita pred sam kraj. Taj studij dao mi je bolji uvid u tu struku i nekako mi se više nije dopadala ideja da se time bavim svaki dan.
Sad već odavno nisam u situaciji da biram struku. Ali voljela bih se okušati u... pejzažnom oblikovanju, recimo. I web dizajnu. To još i stignem. Volim učiti nove stvari.

Odgovori s citatom