Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 105 od 105

Tema: Zanima me zašto žene koriste spiralu, pilule...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    stvarno mi je malo smiješno u današnje vrijeme objašnjavati 18-godišnjacima pouzdanost kondoma,
    Ako mi je interesantno ovdje na forumu s potpuno nepoznatim ljudima raspravljati o kontracepciji, onda zašto ne i sa mojom djecom? I sada i za deset godina. I o kontracepciji, kao i o svim životnim radostima i problemima.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Arya prvotno napisa Vidi poruku
    ja mislim da su prirodne metode tipa praćenje sluzi, mjerenje bazalne temperature i prekinuti snošaj (najbolje u kombinaciji) prilično sigurne metode ako se stvarno jako dobro poznaje vlastito tijelo i vlastita plodnost.
    Jesu.
    Samo što ih neke žene doživljavaju kao gnjavažu.
    Sjećam se da sam u mladosti mjerila temperaturu u ustima, ujutro, prije ustajanja iz kreveta. Upoređivala bih simpome svog tijela u određenim danima ciklusa s rezultatima mjerenja temperature. Te su mi informacije bile dragocjene i zapravo sam se počela diviti svom organizmu, kako je to čudesan stroj.
    Zaista, kontracepcija nije započela s pilulom. Ljudi su je oduvijek poznavali.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene da prijavim svoje dete kao "ispalo iz durexa"
    Ja ne znam, ispada da sam neko svetsko cudo, ali N je zaceta tako sto su jedna (ili obe), od ovde pominjanih kao najpouzdanije metode, zakazale. Naime, bila je to kombinacija rikverc metode i durexa (a inace jaaaako retko koristimo durex) i eto Nadje!

Ali ipak, i dalje koristimo kondome jer su mi "zenske" kontracepcije neprihvatljive (ne zelim nista hormonski, ne zelim da mi bilo sta ugradjuju i da stoji u meni...).
    Meni kondomi skroz odgovaraju, a ni MM se ne buni.
    Čestitam na N. U ovoj je priči najbitnije da ste ti i TM sretni što se dijete začelo i rodilo.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Ako mi je interesantno ovdje na forumu s potpuno nepoznatim ljudima raspravljati o kontracepciji, onda zašto ne i sa mojom djecom? I sada i za deset godina. I o kontracepciji, kao i o svim životnim radostima i problemima.
    Gle iz tvojih postova onih prije stekoh dojam da si zabrijala da su tvoji osamnaestogodišnjaci još klinci, tak da sam mislila da im sad tek objasnjavaš neke stvari, a oni se već vrlo vjerojatno seksaju, nis više.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    Gle iz tvojih postova onih prije stekoh dojam da si zabrijala da su tvoji osamnaestogodišnjaci još klinci, tak da sam mislila da im sad tek objasnjavaš neke stvari, a oni se već vrlo vjerojatno seksaju, nis više.
    Neke stvari ipak nisu za forum. Potrebna je ta granica. Ne volim ni o kome iza leđa pričati o nečemu za što znam da mu ne bi bilo drago, a kamoli o svojoj djeci. Prema tome, ne zamjeri, ali ignorirat ću tvoju opasku.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •