Pokazuje rezultate 1 do 50 od 366

Tema: iRobot, samohodni usisavači

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    @n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sorry, kasnim. Imamo Val Aqua! Jako sam zadovoljna, kompliciran mi je zato što nemam stalno vremena odmah po usisavanju da ga rastavim i isperem sve dijelove. Ako to uključiš u kompletno vrijeme usisavanja, dakle od sklapanja usisavača, do čišćenja, ono traje duplo u odnosu na 'normalne' usisavače.
    Jest da usisa duplo bolje, sve to stoji, ali mi je često problem s čišćenjem nakon usisavanja.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj @n@ prvotno napisa Vidi poruku
    Sorry, kasnim. Imamo Val Aqua! Jako sam zadovoljna, kompliciran mi je zato što nemam stalno vremena odmah po usisavanju da ga rastavim i isperem sve dijelove. Ako to uključiš u kompletno vrijeme usisavanja, dakle od sklapanja usisavača, do čišćenja, ono traje duplo u odnosu na 'normalne' usisavače.
    Jest da usisa duplo bolje, sve to stoji, ali mi je često problem s čišćenjem nakon usisavanja.
    Mi isto imamo batagel, e sad koji je morala bih pročitati. Imamo ga već 5 godina i super nam je. Ja bez turbo četke više nemogu živjeti, a super mi opere tepihe i tapecirani namještaj. S čišćenjem je malo teže, ali nije tak strašno, čistim ga odmah (voda je tako zmazana da moram to odmah napraviti, jer je stvarno fuj). S njim čistim recimo jednom tjedno, a za svaki dan obični sauger. I ja imam i s vrečicama i bez vrećica, a kad se preselim u svoju kuću kupujem si rombija.

Jedina stvar koja mi očisti dlake od peseka i mačkica je turbo četka.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •