Od kad sam rodila imala sam možda 2-3 menstruacije. Svakoj je prethodio tako jak PMS da sam se svaki put želila rastaviti, plakala danima, muž je spavao na kauću. Presipitivam sve i svašta, svoju ljubav prema njemu, prema djetetu, prema sebi, prema psu...ma ono koma!!! I onda dođe menga, a PMS kao rukom obrisan nestane, i vrati se smješak na lice.
Nikad nisam imala tako jake hormonalne uspone i padove, ne kontam kako to može biti tako strašno??? Jel može imat veze s dojenjem? Al da baš traje 4-5 dana?!

Odgovori s citatom
Meni je moj ginic kojem vjerujem i na slicnoj smo valnoj duljini prepisao Agnucaston tablete koje su 100% biljne i kao rijest ce moj probelm sa hormonima
jer kao podivljali mi hormoni nakon poroda ne sumnjam da se to desava ali sam "malo" oprezna...jer kao treba svaki dan u isto vrijeme popiti tabletu, smanjiti unos kofeina i soli ??? ( a s druge str kad sam radila hormone stitnjace receno mi je da su mi hormoni ok ali da povecam unos soli pa ti sad budi pametna?) elem da skratim ima li neko iskustva sa Agnuscaston tabletama u ovakvoj ili slicnoj situaicji? I vrlo bitno ne pijem ih jer tek zadnja 3 dana Lucije ne siki nikako a to mi je prerano jer 3 dana bez sike nisu garacija da je prestala sikiti skroz.

Čovjek se pripremio, nema šta.
!