Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: od jeseni masovni otkazi u školama!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Ajde nek nekog i veseli...očito nije po vlastitoj koži...
    ipak sam krivo shvaćena...
    bilo bi dobro čitati postove u cjelini.

a i prosvjetar sam i ne vidim mogućnost da se iz tog izvučem, nažalost.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi nikad, nikad nismo bili složni i zato nam je tako kako je .

Da svi krenemo u bijeli štrajk u lipnju da vidiš kako bi nas uvažavali, ali sad smo odradili upise ,državne mature, e matice i možemo na cestu.... i nitko neće dići svoj glas za nas jer nas u biti ne vole, smatraju da ne radimo 3 mjeseca po ljeti, da svatko može ući u razred i predavati i sl ....

ljudi ne sekirajte se, otkaz- otkaz, snaći ćemo se nekako , ja se ne bojim za školovanje svog djeteta jer ću mu ja sve pokazati, a ostali... a što im ja mogu ...ako dobijem otkaz....

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    ja se ne bojim za školovanje svog djeteta jer ću mu ja sve pokazati, a ostali... a što im ja mogu ...ako dobijem otkaz....
    odlično, idemo svi pokazivati svojoj djeci, to je, dakako, dovoljno.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Da svi krenemo u bijeli štrajk u lipnju da vidiš kako bi nas uvažavali, ali sad smo odradili upise ,državne mature, e matice i možemo na cestu.... i nitko neće dići svoj glas za nas jer nas u biti ne vole, smatraju da ne radimo 3 mjeseca po ljeti, da svatko može ući u razred i predavati i sl ....

ljudi ne sekirajte se, otkaz- otkaz, snaći ćemo se nekako , ja se ne bojim za školovanje svog djeteta jer ću mu ja sve pokazati, a ostali... a što im ja mogu ...ako dobijem otkaz....

E,sad će ispasti da mi prosvjetari zbilja nismo složni,ali Marija, zbilja si ga pretjerala (mislim na ovo boldano), sorry

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ovo je istina,
    potpis od a do ž

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj suncokret prvotno napisa Vidi poruku
    ipak sam krivo shvaćena...
    bilo bi dobro čitati postove u cjelini.

a i prosvjetar sam i ne vidim mogućnost da se iz tog izvučem, nažalost.
    Ma shvatila sam ja tebe u potpunosti. Reagiram tako jer sve više imam negativan odnos prema svim našim političkim strukturama,nažalost.
    Voljela bih vjerovati u "bolje sutra",no, nekako, za prosvjetare,čim nam se ukaže par sekundi svjetla,opet ga netko ugasi....

Sve češće si mislim da bih bila sretnija da prodajem krafne....

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

E,da,on topic:

navodno će pristati da razredništvo ostane u normi,ali će to uvjetovati povećanjem norme,što je,kad se sve sabere,pravednije glede obavljanja samog posla,ali pogubnije za očuvanje radnih mjesta...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •