Sumnjam da je sa Malešnice ili bilo gdje sa zapada brže autom nego vlakom.
Oko moje firme je uvedena naplata parkiranja, i bome su se ljudi okrenuli javnom prijevozu, nema se jednostavno više gdje parkirati.
Sumnjam da je sa Malešnice ili bilo gdje sa zapada brže autom nego vlakom.
Oko moje firme je uvedena naplata parkiranja, i bome su se ljudi okrenuli javnom prijevozu, nema se jednostavno više gdje parkirati.
Ja sam na zapadu, do vlaka imam 30 min pješice ili 5 min autom (kojeg onda ni kod stanice nemam gdje sparkirati), tako da mi vlak nije baš opcija. Osim toga, onda bi mi trebalo: 30min do vlaka+15min vlak+20min od vlaka do posla, što je opet više nego autom.
Neki dan sam išla na posao javnim prijevozom: do busa mi je trebalo 10 min+ čekanje busa 10min+vožnja busom 17min+čekanje tramvaja 10min+vožnja prvim tramvajem 12min+čekanje drugog tramvaja 10min+vožnja drugim tramvajem 12min= 81 min! Dakle 1h i 21 min, i to samo u jednom smjeru! Dakle, 3h na prijevoz dnevno, to je previše! Za toliko se dođe do Splita autocestom. I to je Zagreb u ljetu, kada su gužve ipak manje! Sa autom mi sada treba 25 min, inače do 45min.
Posljednje uređivanje od Deaedi : 09.07.2010. at 14:20
Ja onekad kad sam mnogo nadrndana a oni bas parkirani lose, okrenem retrovizor![]()
I ja sam na zapadu, a radim u centru grada.
Prije sam imala osigurano parkirno mjesto u centru grada, firma je plaćala parkiranje pa sam tada išla autom.
Sad nemam gdje parkirati u gradu (firma više ne plaća), pa idem vlakom: autom do vlaka i onda vlakom do centra grada - i prezadovoljna sam! Najbrža i najjeftinija varijanta (vožnja od 12 min, mjesečna karta 230 Kn), vlakovi ujutro voze svaki čas, i tak.
Sve u svemu, meni je vlak super rješenje!