Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: auti parkirani po pločniku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sumnjam da je sa Malešnice ili bilo gdje sa zapada brže autom nego vlakom.

Oko moje firme je uvedena naplata parkiranja, i bome su se ljudi okrenuli javnom prijevozu, nema se jednostavno više gdje parkirati.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Sumnjam da je sa Malešnice ili bilo gdje sa zapada brže autom nego vlakom.

Oko moje firme je uvedena naplata parkiranja, i bome su se ljudi okrenuli javnom prijevozu, nema se jednostavno više gdje parkirati.
    Ja sam na zapadu, do vlaka imam 30 min pješice ili 5 min autom (kojeg onda ni kod stanice nemam gdje sparkirati), tako da mi vlak nije baš opcija. Osim toga, onda bi mi trebalo: 30min do vlaka+15min vlak+20min od vlaka do posla, što je opet više nego autom.

Neki dan sam išla na posao javnim prijevozom: do busa mi je trebalo 10 min+ čekanje busa 10min+vožnja busom 17min+čekanje tramvaja 10min+vožnja prvim tramvajem 12min+čekanje drugog tramvaja 10min+vožnja drugim tramvajem 12min= 81 min! Dakle 1h i 21 min, i to samo u jednom smjeru! Dakle, 3h na prijevoz dnevno, to je previše! Za toliko se dođe do Splita autocestom. I to je Zagreb u ljetu, kada su gužve ipak manje! Sa autom mi sada treba 25 min, inače do 45min.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 09.07.2010. at 14:20

ivananeda avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja onekad kad sam mnogo nadrndana a oni bas parkirani lose, okrenem retrovizor

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj ivananeda prvotno napisa Vidi poruku
    Treba podići brisaće, to znači: "Blokiraš prolaz".

Okretanje retrovizora znači da onaj ko ga je okrenuo ne zna procijeniti razmak kod vožnje ili hodanja.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj ivananeda prvotno napisa Vidi poruku

mislim da ću se naoružat lecima, kunama na mobu i naočalama da me nitko ne skuži

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I ja sam na zapadu, a radim u centru grada.

Prije sam imala osigurano parkirno mjesto u centru grada, firma je plaćala parkiranje pa sam tada išla autom.

Sad nemam gdje parkirati u gradu (firma više ne plaća), pa idem vlakom: autom do vlaka i onda vlakom do centra grada - i prezadovoljna sam! Najbrža i najjeftinija varijanta (vožnja od 12 min, mjesečna karta 230 Kn), vlakovi ujutro voze svaki čas, i tak.

Sve u svemu, meni je vlak super rješenje!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •