Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Molim savjet vezano za let avionom?

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Molim savjet vezano za let avionom?

Beba mi je udarila glavom... da sam ne pišem kako uglavnom, noćna mora... odlučila sam je vodit na pregled u Zg, vezano za njezin problem sa motorikom u Sabola i moram putovat avionom. Vodila sam je na pregled kod dr. tu kod nas nakon pada i nisu joj htjeli radit pretrage jer kao dok se ok ponaša udarac nije ništa loše učinio, dva dana nakon sam primjetila da joj je fontanela mrvicu udubljena i vodila je ponovno na pregled. Dr. mi je ponovno rekla da to nije ništa..
    Mene međutim brine jeli dozvoljeno nakon pada da je vodim avionom u Zg, nije dug let ali palo mi je na pamet, zbog tlaka u toga jel se što može desit? Ima li ko kakav savjet, ili bi je morala ponovno vodit na pregled?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jel ona tebi ponovo pala , ili je to onaj pad iz nosiljke prije par mjeseci?

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ponovno ovaj put meni...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Fontanela može biti udubljena od vrućine, kad se više znoji više tekućine se gubi. Ako je to jedina zabrnjavajuća stvar ...
    Ne znam što bih ti rekala u vezi aviona, nazovi kod dr. Sabola pa najbolje pitati njega.
    Bebe su vrlo fleksibilne što se padova tiće jel su kosti mekane, treba pratiti ponašanje i to je to.
    Ono što ja mislim , a nema veze sa ovom temom , ti brineš puno previše i trebala bi sa nekim razgovarati o tome.

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Upravo i zato idem kod Sabola da nekome dam svoje povjerenje uvezi malene...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ono što ja mislim , a nema veze sa ovom temom , ti brineš puno previše i trebala bi sa nekim razgovarati o tome.
    X

Primjetila sam to već dosta rano, kad si otvorila treću temu na ovom podforumu...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj thegirl25 prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo i zato idem kod Sabola da nekome dam svoje povjerenje uvezi malene...
    Mislim da ti trebaš razgovarati sa nekim o sebi i svojim brigama. Sa tvojim djetetom je sve ok...
    Ja zbilja ne mislim da je odlazak psihologu nešto loše, i sama sam išla kad sam imala potrebu i mogućnost.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mislim da ti trebaš razgovarati sa nekim o sebi i svojim brigama. Sa tvojim djetetom je sve ok...
    Ja zbilja ne mislim da je odlazak psihologu nešto loše, i sama sam išla kad sam imala potrebu i mogućnost.
    X
    Teško je ovako nešto reči, a da se ne osjetiš napadnuta, ali stvarno si jaaaako zabrinuta, kao da strepiš nad svakim trenutkom, pokretom,... To nije dobro.
    Znam da ništa ne znači kad ti nepoznate žene kažu opusti se. Kako TM reagira na tvoju stalnu zabrinutost?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

X

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

MM kaže da mi sigurno ništa neće promaknut kod naše bebice... i hvala na brizi cure, ali takva sam karakterno kad je o malenoj riječ... kad je riječ o meni samoj nisam se udostojila poć u ginića nakon poroda...I ono iskreno ja sam svjesna da mislim baš na sve kad je riječ o njoj ali neželim ništa prepustit slučaju, nego se radije konzultiram...
    Sirius nemislim da je nešto mojoj malenoj, ali nisu mi od povjerenja doktori tu i dr. Richter me je savjetovao da pođem u Sabola na detaljan pregled curice pa sam nekako razmislila i poći ću.. Također me je savjetovalo par mama tu u gradu odakle sam kad su vidile kako zabaciva rukice i izvija se da pođem u Zg i posavjetujem se s nekim iole stručnim...
    Naravno da bih volila da ne brigam toliko ali nije lako mjenjat sebe...

Još jedanput hvala na brizi, lijepo od vas

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •