Pokazuje rezultate 1 do 50 od 108

Tema: Dijete golo na plaži da ili ne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mene zanima konkretan zakon, zvuči mi suludo. zar su i nudiste zabranili zakonom?

pedofilu nije nužno da je dijete golo, njih uzbuđuju djeca, bila ona gola ili obučena. to što dijete ima kupaće gaće, ne znači da više nije zanimljivo pedofilu ili da ga zato neće fotkati. tako da mi je kupanje u gaćama samo zbog pedofila skroz besmisleno.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    pedofilu nije nužno da je dijete golo, njih uzbuđuju djeca, bila ona gola ili obučena. to što dijete ima kupaće gaće, ne znači da više nije zanimljivo pedofilu ili da ga zato neće fotkati. tako da mi je kupanje u gaćama samo zbog pedofila skroz besmisleno.
    slazem se, lutonjice... dapace, ima puno laksih nacina za doci do slika gole djecice od fotkanja po plazama. na zalost... strahota...

kad malo bolje razmislim... zar se ne svodi ovo (ako se izuzme gnjusan kontekst pedofilije, naravno) na isti problem kao i dojenje u javnosti? je li doista doslo vrijeme kada se sramimo svega sto je prirodno i zatvaramo elementarne ljudske postupke u cetiri zida?

ispravite me, molim, ako se varam...

usput, moja se princeza kupa gola jer je tako sama odlucila, odnosno zato jer se iste sekunde kad su se gacice smocile htjela presvlacit u nove, suhe

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •