Pokazuje rezultate 1 do 50 od 108

Tema: Dijete golo na plaži da ili ne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Kako su ljudi razliciti. Meni ne smetaju gola deca, slatko mi je videti male guze :pedofil:
    Ne smeta mi ni to sto su me moji slikali golu kad sam bila mala i svima pokazivali slike. Video ih je i MM, i vecina mojih prijatelja. Nemam sa tim nikakav problem.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    Kako su ljudi razliciti. Meni ne smetaju gola deca, slatko mi je videti male guze :pedofil:
    Ne smeta mi ni to sto su me moji slikali golu kad sam bila mala i svima pokazivali slike. Video ih je i MM, i vecina mojih prijatelja. Nemam sa tim nikakav problem.
    i ja ovako.

maria, jel ni pišat ne smiju?

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ni ja, apsolutno.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

I meni je lijepo sad vidjet svoju sliku kad sam bila mala i slikana gola kako hodam iz kupatila (mozda 1g i nesto) i svi su ju vidjeli i svoma je slatko, nisam sada gola pa da bi me bilo sram niti sam bila cura, imala sam trbuscic ko sve bebe i to mi je super bilo bi mi krivo da me nisu slikali, tako ja i svojeg malog jos uvijek slikam golog ponekad iako ima 13mj i slikat cu ga do neke odredjene dobi i to je u albumu tako da to svi mogu vidjet, nema nista sada sto druge bebe nemaju a kad bude veci onda ga necemo ni slikat.

Iako sto se mora tice misljenje mi je da mi je curu ok vidjet golu ali malene decke mi nikad nije bilo bas, neznam zasto ali kad oni trce i ''potezu se za to'' nije mi bas ugodno. Mozda to ne rade svi neznam ali skoro svi koje sam ja vidjela na moru da..tako da je moj mali proslo ljeto sa 8mj bio u kupacima pelenama na moru (a i da mi se ne ukaki na rucnik ili negdje drugdje) ali to je individualno, kako ko voli :D

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

U kupaćim, naravno i to 2 para od jednom, za svaki slučaj. Ukoliko jedne spadnu, ispod njih su druge. I obavezno imati sa sobom nekoliko pari kupaćih gaća, jer nikad se ne zna da li će možda zatrebati.
    Na kupaćim gacama dobro zategnuti učkur ili staviti jak lastiž, ma da ne bi bilo na odmet obezbediti ih i vezivanjem kanapa sa spoljne strane i to obavezno da bude dupli čvor.
    Ukoliko vam se učini da neki pedofil vreba vaše dete, preporucljivo bi bilo da kupite i jedan lanac i katanac (a mogu i 2), pa da prevežetetu detetu kupaće gaće tim lancem (obmotati više puta) i zaključate katancem. Pri tome, naravno, lanac treba da bude jak i čeličan, a katanac kvalitetan. Nemojte kupovati one jeftine katance, koji se lako mogu otvoriti i bez ključa, tj. žicom ili iglom.
    Ako ovako postupite, možete biti gotovo 100% sigurni da će vaše dete biti zaštićeno od pedofila, ali i svih onih kojima je degutantno da na plaži gledaju golu decu. Mogućnost da kupaće gaće spadnu ili da ih dete slučajno skine samo, je potpuno isključena.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj pedjaza prvotno napisa Vidi poruku
    U kupaćim, naravno i to 2 para od jednom, za svaki slučaj. Ukoliko jedne spadnu, ispod njih su druge. I obavezno imati sa sobom nekoliko pari kupaćih gaća, jer nikad se ne zna da li će možda zatrebati.
    Na kupaćim gacama dobro zategnuti učkur ili staviti jak lastiž, ma da ne bi bilo na odmet obezbediti ih i vezivanjem kanapa sa spoljne strane i to obavezno da bude dupli čvor.
    Ukoliko vam se učini da neki pedofil vreba vaše dete, preporucljivo bi bilo da kupite i jedan lanac i katanac (a mogu i 2), pa da prevežetetu detetu kupaće gaće tim lancem (obmotati više puta) i zaključate katancem. Pri tome, naravno, lanac treba da bude jak i čeličan, a katanac kvalitetan. Nemojte kupovati one jeftine katance, koji se lako mogu otvoriti i bez ključa, tj. žicom ili iglom.
    Ako ovako postupite, možete biti gotovo 100% sigurni da će vaše dete biti zaštićeno od pedofila, ali i svih onih kojima je degutantno da na plaži gledaju golu decu. Mogućnost da kupaće gaće spadnu ili da ih dete slučajno skine samo, je potpuno isključena.
    Ovo je možda prejaka ironija!?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •