Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: Koliko beba stara 3 tjedna smije popiti čaja od kamilice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Definitivno nije isto beba od 3 tjedna i starije bebe.. ja mojoj ništa nisam davala drugo osim cike kad je bila tako malena, jer ubiti tad je mlijeko dosta vodenastije nego kasnije, barem je meni tako izgledalo, prozirnije...

Čaj mojoj davam jer vodu pljuje, eto čisto zato a htjela sam joj dat vodu... a nebi joj iskreno ni čaj davala, ali to je nemoguće držat je svako malo na sisi po cijeli dan, beba je jednostavno kronični izjelica...čim me vidi gleda mi u sise...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj thegirl25 prvotno napisa Vidi poruku
    Čaj mojoj davam jer vodu pljuje, eto čisto zato a htjela sam joj dat vodu... a nebi joj iskreno ni čaj davala, ali to je nemoguće držat je svako malo na sisi po cijeli dan, beba je jednostavno kronični izjelica...čim me vidi gleda mi u sise...
    Sad ću malo pametovati, slobodno ignoriraj, ako te nervira.
    Kod bebe koja dobiva puno na kilaži (kao što ti kažeš za svoju), ja tek onda ne bih uvodila čaj (pretpostavljam da se radi o kupljenom čaju u granulama), jer je sladak. I em dobiva dodatno slatko, koje joj očito ne treba, em se navikava na slatko, pa taj čaj obično vodi soku, pa se taj sok najednom "pretvori" u velike količine soka, a vodu niti primirisati.
    Sad ti je još beba mala i to je idealna prilika da stvori naviku pijenja vode, kad će ako ne sad? Kasnije je sve teže. Uvedi vodu, 2 dana će ju pljuvati, a onda će prihvatiti i riješili ste "problem".

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Slažem se sa anemonom. Moja prva je isto pucala po šavovima i to samo od cice. Kasnije je pila samo vodicu i dan danas ju obožava.
    Da, i danas je twigica, sav taj baby špek od cice odoše u njezin rast.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •