-
ispada da živimo u Sodomi i Gomori?
što se golišavih plakata tiče,moji ih dečki ne registriraju upravo zato jer su djeca.da je na plakatu npr Sandman iz Spidermana,oči bi im poispadale.
muž vjerojatno uoči,pohotnik jedan običan
))dođe mi da plakat plahtom prekrijem
))
uočiti će ih i moji muškići kroz par godina kad ih lupe hormoni,to je valjda neizbježno,pa mi je svejedno žbrlje li u plakat ili u sliku pod madracem
za onaj navod o silovanju i incestu,nemam riječi.ljudi smo,nismo životinje da ne bismo mogli kontrolirati svoje nagone ako se vidi komad kože.čak štoviše,mislim da se skrivanjem i zamatanjem vrši svojevrsna mistifikacija ženskog bića pa i bezazlen otkriven komad kože potiče seksualne konotacije upravo zato što je u sveopćoj pokrivenosti...otkriven,jel.
vjerojatno bi se mogla povući paralela s viktorijanskim dobom na Zapadu gdje bi se,ako bi se ženi na ulici zadigla haljina da se vidi članak,ona našla izložena dvosmislenim komentarima i aluzijama
ja sam još prije izrekla svoj stav da sam protiv zabrane,jer mislim da nije u burki problem,već je problem društva i položaj žene u njemu mnogo dublji od fasade,a to burka jest.fasada.zapadnjačkim ženama ona dođe kao točka na i cijelog jednog društvenog konteksta u koji se žene stavlja,a koji je nama neprihvatljiv jer su se žene u posljednjih sto godina krvavo borile za neka prava koja uzimamo danas zdravo za gotovo.
vjerujem da nijednu zapadnjakinju ne bi burka smetala ,kad se često iza njih ne bi krila zlostavljana i potlačena žena.a ima ih,i te kako ih ima.kod nas priče završe u medijima,pa se zato za njih zna,a tamo...zidovi šute.
i još me jedna stvar jako muči Silan,pa ako imaš volje molim te odgovori
otkad se vi žene u Bosni pokrivate burkom/nikabom?
tradicija nije sigurno,jer se vaše prababe nisu tako pokrivale,imale su marame.taj trend ste u ovo naše europsko podneblje preuzeli s Istoka?
moram priznati da mi se ne čini logično,ali dobro
Posljednje uređivanje od ronin : 24.07.2010. at 19:24
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma