Vidi rezultate ankete: Da li znate da podignuti brisaci znace da je vozilo nepropisno parkirano?

Glasači
177. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da, znam, i podignem brisace krivo parkiranom autu

37 20.90%
  • Ne, nisam to znao

102 57.63%
  • Da, znam, ali ne upotrebljavam to

38 21.47%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: Nepropisno parkiranje - brisaci i Rodin letak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj anki prvotno napisa Vidi poruku
    dogovorite se vi u susjedstvu i zatvorite ga tak da se nemre pomaknuti; pa makar i pod cijenu blokiranja ceste. onda će morati doći. ili ga slikaj i odi na policiju sa fotkom. mislim da su onda dužni nešto poduzeti!
    Na slici treba biti vidljivo tko je sparkirao auto jer ako snimiš samo nepropisno parkirano vozilo, a ne vidi se tko ga je tako ostavio, onda se vlasnik može uvijek izvući i reći ''ja posuđujem auto i punici i susjedu i neznamkomejoš i neću platiti kaznu jer nisam ja taj dan tamo parkirao auto...''

ovo za podignute brisače nisam znala, ali dok sam živjela u Zagrebu svakodnevno sam poželjela potrgati nekoliko retrovizora

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj janiczsa prvotno napisa Vidi poruku
    Na slici treba biti vidljivo tko je sparkirao auto jer ako snimiš samo nepropisno parkirano vozilo, a ne vidi se tko ga je tako ostavio, onda se vlasnik može uvijek izvući i reći ''ja posuđujem auto i punici i susjedu i neznamkomejoš i neću platiti kaznu jer nisam ja taj dan tamo parkirao auto...''
    e ne bi išlo... za nepropisno parkiranje mup može i mora napisati kaznu koja će stići vlasniku vozila..a vlasnik neka se onda sam razračunava s puncem, punicom, susjedom, komelijeveć "posudio" auto...

@Danka- i ja bi pozvizdila..jedno su podignuti brisači, drugo probušene gume, ključem izgrebana vrata i sl.
    Što reći- neki očito još nisu dosegli kulturu življenja u gradovima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •