Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: Ne spavam - malecki želi papati svako pola sata-sat!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

E da, al imamo krevet 140 cm, i kad spava samonom uštakne me u leđima jer sam u nekom nemogučem položaju, a i on nije zadovoljan u našem nešto ga iritira, voli po danu i onako rano ujutro, al po noći najviše voli u svoj.
    Još sam primjetila da je po danu počeo puno spavat. Evo od jutra je več imao 2 duga spavanja od po sat vremena. A nekako nemam srca držat ga budnim po danu jer mu se okice sklapaju i baš bude unervožen ako ne odspava. Kako da to okrenem?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    E da, al imamo krevet 140 cm, i kad spava samonom uštakne me u leđima jer sam u nekom nemogučem položaju, a i on nije zadovoljan u našem nešto ga iritira, voli po danu i onako rano ujutro, al po noći najviše voli u svoj.
    Još sam primjetila da je po danu počeo puno spavat. Evo od jutra je več imao 2 duga spavanja od po sat vremena. A nekako nemam srca držat ga budnim po danu jer mu se okice sklapaju i baš bude unervožen ako ne odspava. Kako da to okrenem?
    to i moja radi, kad sisa po cijelu noć izgleda da se ni ona ne naspava pa puno spava po danu
    ja ju onda po danu zabavljam što više mogu da ne spava baš toliko (u nadi da će više spavati po noći), a kad vidim da joj se baš jako spava pustim ju
    isto je fora kod nas, ako puno spava po danu, ide spavat oko 11, pola 12 (inače oko 10), jednom je puno spavala po danu i navečer je zaspala tek u 1 u noći, ja već nisam mogla izdržati koliko mi se spavalo jer ja nisam spavala po danu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •