Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: Kako prestati dojiti bez osjećaja krivice i grižnje savjesti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mrvna:
    Nama, tj. meni se sve isto izdogađalo i dan danas se događa ali još nismo prestale dojiti, borimo se i uživamo, ja stisnem zube i dragam Laru da je meni lakše.
    I dalje me znade ugristi a najviše to napravi iz zezancije pa me draga kad vidi da napravim tužnu facu jer me uistinu boli
    I guramo dalje sa dojenjem

Citiraj Mrvna prvotno napisa Vidi poruku
    Jer mi noćno dojenje počinje predstavljati fizički problem. Ona se i dalje budi svaka dva sata i traži cicu, pa povuče par gutljaja i nastavi spavati al iju ne ispušta iz zubi. Sinoć sam skoro ostala bez bradavice kad sam se u snu htjela okrenuti a ona je, osjetivši da izmiče, zagrizla. Uz to me užasno bole leđa zbog položaja, prije 10 dana sam bila praktički nepokretna jer me uklještilo.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj lasada prvotno napisa Vidi poruku
    Mrvna:
    Nama, tj. meni se sve isto izdogađalo i dan danas se događa ali još nismo prestale dojiti, borimo se i uživamo, ja stisnem zube i dragam Laru da je meni lakše.
    I dalje me znade ugristi a najviše to napravi iz zezancije pa me draga kad vidi da napravim tužnu facu jer me uistinu boli
    I guramo dalje sa dojenjem
    Lasada, nije ona mene ugrizla iz fore nego smo obje zaspale i kad sam se ja htjela okrenuti, osjetila je da joj cica izmiče i "prihvatila čvršće"

Nia, jogurt prolazi, mlijeko ne naročito a ni ja se ne opterećujem s ml koji su obavezni.
    Posljednje uređivanje od Mrvna : 30.07.2010. at 20:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •