Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Koji sadržaji za 4-godišnjake postoje na Krku u ovo doba godine?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Koji sadržaji za 4-godišnjake postoje na Krku u ovo doba godine?

Molim ''domaće ili one koji se tako osjećaju'' da mi daju neku info o temi. Naime, boravit ćemo u Njivicama na Krku do listopada...do mojih jesenjih antialergijskih kiša... i neću imati uvijek auto na raspolaganju, ali imam vozni red autotransa...
    Za sada znam samo za knjižnicu u Omišlju (i Krku).

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hm. Bilo bi lakše da imaš auto.

U Baški imaš akvarij i zaista prekrasnu zbirku školjaka. Pa i Baščanska ploča.
    Špilja Biserujka blizu Čižića.
    Možete otići na kupanje u Soline pa se mackati blatom.
    Ili na brzi gliser iz Šila u Crikvenicu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Možete i na jahanje, blizu je Njivica, zatim Vrbnik, klincima je interesantno istraživanje malih uličica... Možete trajektom iz Valbiske do Lopara i busom iz Lopara u Rab...Pješčana plaža u kampu Stara Baška bi vam mogla biti interesantna.Na Košljunu otočiću gdje žive fratri imate muzej, voze brodići iz Punta. Tobogani u Novoj Baškoj i Puntu jesu malo veći...Skijanje na vodi na Dunatu prije Punta također interesantno za vidjeti...ako vozite bicikl imate biciklističke staze duž otok

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Idite na aerodrom gledati avione, u Malinsku hraniti patke, ljeti su na Krku i brojne pučke fešte koje klinci vole, u Njivicama bude luna park, ima ga i u Malinskoj, tamo, kao i u Vrbniku, vozi vlakić...

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

onaj brod sa staklenim prozirnim dnom!
    Niki je bilo fora, iako nema (nažalost) baš puno za vidjeti!

Handy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Akvarij u Baškoj je prekrasan.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Handy prvotno napisa Vidi poruku
    Akvarij u Baškoj je prekrasan.
    Koliko košta ulaznica?

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mislim da smo mi platili 80 kn za nas troje, ali nisam sigurna.
    u Baškoj i čitavoj općini Baška su postavljeni manji kameni sa uklesanim slovima glagoljice - mojim dečkima je svake godine izazov otkriti nove.
    u Jurandvoru je baščanska ploča, ima i teta koja ispriča priču o crkvi sv. Lucije i ploči, pogleda se i film.
    Izlet na košljun je sigurnih pola dana.
    brod sa staklenim dnom je fora, znam da ide iz Baške jedan, možda i iz drugih mjesta.
    skoro svako mjesto ima trampoline, autiće i minigolf.
    Kod Baške ima i ornitološki rezervat, a možete se popet do Mjeseca.
    plaža u vrbniku je mala, ali mi smo bili kad je dosta puhalo, a tamo nije bilo valova (za razliku od ostatka otoka)
    u Krku mislim da se može ući u bribirski kaštel.
    kod omišlja je špilja biserujka (to vam je relativno blizu). a i trajektom na cres je odličan izulet, bez auta nije ni skupo.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

evo još.
    7.8. je ribarska fešta na kupalištu Dunat (punat)
    u Baškoj je i jako lijep zavičajni muzej
    u Vrbniku je najuža ulica na svijetu - odite ju nać
    8.8 - 10.8 u Krku je Krčki sajam
    3-5.9 volim jesen dani smokava
    1-10.10 dani maslin16.8. Rokova - fešta u šilu21.8. u Mlinskoj je regata krstaša....

ma da obiđeš sva mjesta - to ti je cjelodnevni izlet sa kupanjem, a u svakom se ima šta vidjet

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Hvala drage moje. Čižići i Risika su nam dio normalne ture, skakućemo po blatnim lokvicama već dugo. U Vrbniku smo bili ali nismo znali da možemo pronaći najužu ulicu na svijetu, to ćemo na jesen. Biserujku kao i ostala mjesta smo obišli, mi smo često na Krku. Mislila sam na sadržaje u predsezoni i kad je loše vrijeme kao što je bilo ovog lipnja. Na aerodromu se tek sad mogu gledati avioni... prije ih nije ni bilo... Pa smo okrenuti prema doma, uz hrpu radionica plastelina, bojalica, izrađujemo sve što se izraditi može ali 1:1 ili MM s njom ili ja (uvijek jedan od nas radi za to vrijeme). Nama je problem što nemamo niti jedno dijete blizu pa sam mislila na sadržaje gdje možemo susresti neko dijete, gdje se okupljaju jer dok nam ne dođu gosti najmlađa sam osoba u okolici - ja! A tako će biti i nakon kolovoza...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •