Napokon sam uspjela susresti svoga doc. K.
Beba je ok, sada je 5,5 cm, doduše nisam ju vidjela, a ni dobila slikicu, ali dobro idem kod svog primarnog za 2 tj. pa ću onda vidjeti i dobiti slikicu.
Uzv dakle u redu, pregled cerviks ok, maternica isto. Dogovorili smo se da dođem opet za 4 tj.
Doc. K sretan i iznenađen da smo opet uspjeli od prve i zadovoljan jer je jedna beba.
Pitao me jesam sretna što je jedna beba, rekla sam da sam nekako sigurnija, i on kaže na to je i mislio ipak je to lakše. Kaže da iako ne voli pričati ništa u naprijed i u prazno ipak misli da će ovaj puta to biti ok i da neće biti problema. Naručio me za 4 tj. odnosno pitao hoću doći naravno pristala sam.
Jedino me zbunio s utrogestanima pitao me jel uzimam šta i ja mu kažem da sam jučer završila sa utričima i kaže dobro i kasnije ja gledam na onom listu piše i dalje mirovanje uz utrogestan. Tako da sada ne znam ni što bi, ali mislim da neću nastavljati. Napisao mi je tamo krvnu sliku itd..., a ja to sve već napravila i piše u trudničkoj, ali on to ne ćita pa sada vidjet ću sa mojojm gin.
Naručena sam 30.08. u 11 h, netko je spominjao taj termin neki dan!
A sada da rezimiram sve što ste pisale dok mene nije bilo, baš ste zločeste kad sam doma nitko ništa, a kad me nema svi se raspisali ko ludi.
Prvo da kažem
bzara već 35 tt, ne mogu vjerovati, kako će brzo doći Nia na ovaj svijet!
a72 bebač je prekrasan!

A sada
Tibi, ti dobro znaš da smo sve mi tu s istim razlogom i sve smo prošle neko loše iskustvo i tu smo da jedna drugu tješimo i izguramo iz krize kada ona nastupi, zato kada te nešto mući piši, šalji pp, sms, chat na fb, samo nemoj šutjeti. Meni si ti isto jedina osoba sa ovoga pdf-a koju sam upoznala i znam koliko si dobra osoba i koliko si dobar slušač i ja sam te nekoliko puta udavila sa svojom pričom i bilo mi je dovoljno samo to što si sjedila samnom i slušala jer nitko me ne razumije bolje nego ti. Nas dvije smo prošle vrlo sličnu priču ne spadamo među sretnike koje mogu začeti djete priprodnim putem što nam cijlu ovu priču čini još težom, ali znaš da senikad ne smijemo predati. Ja sam ponovo uspjela i valjda će ovaj puta to biti to, a tako znam da ćeš i ti uspjeti kada napokon kreneš u postupak. Drži se i veseli jeseni.
Roza ti si mama sa fotičem daj malo slikica!