Citiraj katepe prvotno napisa Vidi poruku
@kljucic: i nina je u to vrijeme jako slabo javljala (cak ni to tresenje o kojem svi pricaju nije prakticirala). jel ima jos pisanja dok sjedi? cini mi se da krenu svi prije ili kasnije odustajati od tog sjedeckog pisanja (i pogotovu kakanja) sto djeca u pelenama uredno rade. mi smo se cak salili da je nasla mjesto za pisanje iza kauca, da moramo samo donijeti pijesak isto nije htjela na tutu jer joj je bilo dosadno sjedit, jedino uz crtice. cilj je bio opustit ju da sjedne (crtici, kljucevi, cetkice bilosta) i odmah bi krenulo. nekad smo se znali i vratiti na pocetno pisanje iznad lavaboa jer joj je to bilo zabavnije.
Ajde, to me tješi, da je to normalna pojava. I mislim da uglavnom stoji dok se zapišava. Promjena je i to što se gospodin počeo voziti u kolicima pa ga i vani manje kužim. To je jedino kad se zapiša sjedećki. O izbijanju 7 zuba u cca mjesec dana neću ni govoriti. Eto, još i to uz sve. I čim nešto žvače, zapiša se iako to nije neka velika količina i nije mu sila. Valjda se opusti pa ga potjera. I kad mu poslije dohrane nudim vodu, popiša se.