Pokazuje rezultate 1 do 50 od 101

Tema: Roditelji sa iskustvom hospitalizacije djece..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj cokolina prvotno napisa Vidi poruku
    da li je ikom od vas tko je odbio hospitalizaciju djeteta, doktorica morala javiti socijalnoj sluzbi kako vi to ne zelite? ili je to samo tako u Osijeku?
    Odbila sam hospitalizaciju predloženu hospitalizaciju dva puta na hitnoj službi (nakon postavljene dijagnoze). Liječnik u dežurstu je to upisao u papire, ja sam morala potpisati , nitko nam nije prijetio sa socijalnom službm. To je bilo prije šest godina.
    Zbog čega je potrebna hospitalizacija? Nešto akutno ili zbog jednostavnije dostupnosti pretraga?

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Odbila sam hospitalizaciju predloženu hospitalizaciju dva puta na hitnoj službi (nakon postavljene dijagnoze). Liječnik u dežurstu je to upisao u papire, ja sam morala potpisati , nitko nam nije prijetio sa socijalnom službm. To je bilo prije šest godina.
    Zbog čega je potrebna hospitalizacija? Nešto akutno ili zbog jednostavnije dostupnosti pretraga?
    htjeli su ga na jednu noc stvaiti u bolnicu zbog bronhitisa, nama je to bilo pretjerano jer dijete je djelovalo zdravo, nije imao temp., nije kasljao, bio je vrlo zivahan, ali da, teze je disao, pa su se oni bojali da ne bi po noci ostao bez zraka!?, to je nama to bilo nepojmljivo, pa nije on nikada imao s time problema. a nikad do tad nije bio bolestan, osim lagano prehladjen. i odma su zvali socijalnu sluzbu!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj cokolina prvotno napisa Vidi poruku
    htjeli su ga na jednu noc stvaiti u bolnicu zbog bronhitisa, nama je to bilo pretjerano jer dijete je djelovalo zdravo, nije imao temp., nije kasljao, bio je vrlo zivahan, ali da, teze je disao, pa su se oni bojali da ne bi po noci ostao bez zraka!?, to je nama to bilo nepojmljivo, pa nije on nikada imao s time problema. a nikad do tad nije bio bolestan, osim lagano prehladjen. i odma su zvali socijalnu sluzbu!
    Mi smo jednom odbili hospitalizaciju zbog bronhitisa, ali saturacija(opskrba kisikom, mjeri se sa aparatićem na prstu) mu je bila prilično dobra (mislim oko 80 %). Doktor je bio prilično neljubazan , ali sam ja rekla da ga ne ostavljam jel nema mogućnosti boravka , a kisik mu nije bio potreban. Nekao mi se činilo logičnije da je smiren kod kuće nego da plaće sam u bolnici pa da mu kisik još više padne. Na kraju je liječnik rekao da dođemo ako bude pogoršanja tokom noći i to je bilo to.
    Da li su vas tražili da potpisujete izjavu o odgovornosti ? I što vam je rekla socijalna služba?

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo jednom odbili hospitalizaciju zbog bronhitisa, ali saturacija(opskrba kisikom, mjeri se sa aparatićem na prstu) mu je bila prilično dobra (mislim oko 80 %). Doktor je bio prilično neljubazan , ali sam ja rekla da ga ne ostavljam jel nema mogućnosti boravka , a kisik mu nije bio potreban. Nekao mi se činilo logičnije da je smiren kod kuće nego da plaće sam u bolnici pa da mu kisik još više padne. Na kraju je liječnik rekao da dođemo ako bude pogoršanja tokom noći i to je bilo to.
    Da li su vas tražili da potpisujete izjavu o odgovornosti ? I što vam je rekla socijalna služba?
    ista stvar kod nas, rekli su nam ako se pogorsa situacija tokom noci, obavezno dodjite. a on je te noci spavao ko bubica, bolje nego prijasnje dvije kad mu je to krenulo. i mi smo procjenili da je bolje da ostane kod kuce nego da place cijelu noc i dobije mozda temperaturu i dozivi stres, a da ne kazem da ne bi mogao ni sisati, jer jos sisa kad je u krevetu.
    Da, potpisala sam ja izjavu, zao mi je sto nije i moj muz isto potpisao. Mi nismo pricali s socijalnom sluzbom, nego doktorica, uopce nisam cula sto im je rekla. kakva to soc. sluzba radi uopce subotom popodne? bas me zanima da li je to bila neka mjera zastrasivanja ili su stvarno zvali i sto mi time gubimo.
    Da imam vremena, isla bih provjeriti da li smo stvarno prijavljei, i svasta bi im rekla. a tko bi odgovarao za psihicko zdravlje mog dijeteta?!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •