Dbrjtr!Drage,ja na zalost necu moci doci na kavicu pa vi popijte koju dozu i za mene..
Sanjicka jesam nesto tisa ali vidis,svi su nesto utihnuli sto je i normalno s obz na dio godine,eto pa i ti nesto strajkas
Imam planove ali nisu vezani za Petrovu pa necu tu pisati o tome,ali cu ti rado poslati pp ako zelis.U fazi sam hibernacije i to mi jako tesko pada,pa znate mene..ne bi si dozvolila ni mjesec dana mira i pauze...Ali zato koristimo vrijeme tako sto radimo na poboljsanju mm spermiograma (opet jedemo megatone voca-od bresaka,ribizla,jabuka,domacih sljiva,banana i pijemo BIOASTIN redovno,smanjujemo sjedenje za kompjuterom beskonacne sate) a ja se bavim mjerenjem lh i predvidjanjem ovulacije kako bi obavili keksic u pravom terminu,za svaki slucaj,nikad se ne zna....Evo pa ti si draga Sanjicka dobar primjer..
Kupila sam te trakice za mjerenje lh na saveontests.com i dosta sam zbunjena jer ako sam sve dobro radila,ovaj mjesec nisam imala ovulaciju.Prosli mjesec je js bila nezrela,pretprosli ih nije bilo..i mislim da je moja odluka i ti planovi koje imam vode u pravom smjeru...
Pusa svim kafenicarkama!!!!!!