Pa sigurno ima gradova gdje je popularno jesti mačke![]()
Kažu da je isti zeko![]()
Pa sigurno ima gradova gdje je popularno jesti mačke![]()
Kažu da je isti zeko![]()
Moderatori su rekli prihvatljiva rješenja i za nas i za mačke. Ovo ne ispunjava nijednu stranu zadovoljstvom ni srećomDavor prvotno napisa
ne da mi se više kupit jastukeeee
aj Davore bar me opet nasmij![]()
Mene takvi komentari uopće ne zabavljaju. Što je sljedeće? Komentiranje okusa ljudskog mesa? A i ni na koji način ne pomaže temi.
Još boljeI ja sam vegeterijanac kad su neke vrste mesa u pitanju
![]()
drage forumašice...ja imam jedan problem (rijetki) a to je strah od mačaka (Ailurofobija) a kako mačaka ima posvuda , tako se i ja svakodnevno nađem u njemu...dali netko ima savjet ili sličan problem mome kako ga riješiti.. (nabaviti mačku i boraviti sa njom već isprobano- ne pomaže!)
@luona
nije problem u mackama nego u tvojoj fobiji pa ti treba strucna pomoc da si to skines sa vrata
cak i da nabavis psa ako se zelis odgovorno ponasati prema psu on treba boraviti sa vama u kuci ne ne bi trebao bez nadzora lamatati po dvoristu (to je otprilike ko da izbacis u dvoriste bez nadzora dijete od 2-3 godine). sto ces recimo napraviti ako ti taj neki tvoj pas povrijedi macku? oces macku ostavit da polako u mukama krepa ili ces je vodit veterianaru
nabavljanje druge macke je polusadisticka metoda jer su macke teritorijalne zivotinje. ako jos u takvo rjesenje ukombiniras da tu zivotinju ne kastriras tj. steriliziras osim tucnjave za teritorij i zenke (koje mogu otici tako daleko da jedan macak ubije drugog) mozes imati troskove za veterinara ako tvoj macak dobije batina. takodjer si potencijalno odgovorna za nastajanje novih nezeljenih macaka
neki si ljudi stvarno daju pravo da se ponasaju ko da zemlja pripada samo njima a ne ko da nas je bog sve stvorio da svi zivimo na istoj planeti
i karmickom dugu necu, osjetit ce svako na svojo jkozi ono sto je dao drugima
nije problem što se tiče kuće, živim u stanu i tu sam na sigurnom...nego se problem javi kad izađem van , na ulici, najčešće u kafiću ili restoranu kad se ona došulja i tu nema pomoći, obuzme me strah i jednostavno moram napustiti mjesto , a u većini slučajeva ja ispadam kao malo dijete koje se boji životinja i okolina me čudno gleda kad počnem "vrištati" tjerati mačke da bih mogla u miru popiti piće ili pojestia MAČAKA ima posvuda !!!!