Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 113 od 113

Tema: Kako se riješiti mačaka?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pa sigurno ima gradova gdje je popularno jesti mačke

Kažu da je isti zeko

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Pa sigurno ima gradova gdje je popularno jesti mačke

Kažu da je isti zeko
    Moderatori su rekli prihvatljiva rješenja i za nas i za mačke. Ovo ne ispunjava nijednu stranu zadovoljstvom ni srećom ne da mi se više kupit jastukeeee
    aj Davore bar me opet nasmij

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mene takvi komentari uopće ne zabavljaju. Što je sljedeće? Komentiranje okusa ljudskog mesa? A i ni na koji način ne pomaže temi.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A ja vegetarijanac

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Još bolje I ja sam vegeterijanac kad su neke vrste mesa u pitanju

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    A ja vegetarijanac
    For all the wrong reasons...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meaning ... :?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

drage forumašice...ja imam jedan problem (rijetki) a to je strah od mačaka (Ailurofobija) a kako mačaka ima posvuda , tako se i ja svakodnevno nađem u njemu...dali netko ima savjet ili sličan problem mome kako ga riješiti.. (nabaviti mačku i boraviti sa njom već isprobano- ne pomaže!)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj luona prvotno napisa Vidi poruku
    drage forumašice...ja imam jedan problem (rijetki) a to je strah od mačaka (Ailurofobija) a kako mačaka ima posvuda , tako se i ja svakodnevno nađem u njemu...dali netko ima savjet ili sličan problem mome kako ga riješiti.. (nabaviti mačku i boraviti sa njom već isprobano- ne pomaže!)
    Nabavi si radije cucka - mačke se budu brzo razišle.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nabavi si radije cucka - mačke se budu brzo razišle.
    Ja sam imala jednog koji je s mačkama spavao u svojoj kućici i jeo. A nabavila sam ga upravo zato da rastjera poludivlje mačke lutalice koje su se naselile oko kuće. Nema provjerene metode. Luona, drži se dalje od mačaka.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

@luona

nije problem u mackama nego u tvojoj fobiji pa ti treba strucna pomoc da si to skines sa vrata

cak i da nabavis psa ako se zelis odgovorno ponasati prema psu on treba boraviti sa vama u kuci ne ne bi trebao bez nadzora lamatati po dvoristu (to je otprilike ko da izbacis u dvoriste bez nadzora dijete od 2-3 godine). sto ces recimo napraviti ako ti taj neki tvoj pas povrijedi macku? oces macku ostavit da polako u mukama krepa ili ces je vodit veterianaru

nabavljanje druge macke je polusadisticka metoda jer su macke teritorijalne zivotinje. ako jos u takvo rjesenje ukombiniras da tu zivotinju ne kastriras tj. steriliziras osim tucnjave za teritorij i zenke (koje mogu otici tako daleko da jedan macak ubije drugog) mozes imati troskove za veterinara ako tvoj macak dobije batina. takodjer si potencijalno odgovorna za nastajanje novih nezeljenih macaka

neki si ljudi stvarno daju pravo da se ponasaju ko da zemlja pripada samo njima a ne ko da nas je bog sve stvorio da svi zivimo na istoj planeti

i karmickom dugu necu, osjetit ce svako na svojo jkozi ono sto je dao drugima

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam imala jednog koji je s mačkama spavao u svojoj kućici i jeo. A nabavila sam ga upravo zato da rastjera poludivlje mačke lutalice koje su se naselile oko kuće. Nema provjerene metode. Luona, drži se dalje od mačaka.
    izgleda da mi jedino to preostaje...

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

nije problem što se tiče kuće, živim u stanu i tu sam na sigurnom...nego se problem javi kad izađem van , na ulici, najčešće u kafiću ili restoranu kad se ona došulja i tu nema pomoći, obuzme me strah i jednostavno moram napustiti mjesto , a u većini slučajeva ja ispadam kao malo dijete koje se boji životinja i okolina me čudno gleda kad počnem "vrištati" tjerati mačke da bih mogla u miru popiti piće ili pojesti a MAČAKA ima posvuda !!!!

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •