-
moja je takva vec 2 mjeseca (iako ni prije nije bila neka spavalica, ali se ipak nesto manje budila). svasta smo probali i s nama u krevetu i u kinderbetu i da ju ne hranim svaki put i da ju zakoniti nosa. i od svega toga ona nije spavala bolje, a mi smo bili strgani. i sad je procedura sljedeca. dok ja ne odem u krevet, kad se probudi ju zanunamo i vratimo u krevetic, a nakon njenog prvog budenja od kada odem u krevet ju stavim kod sebe na sisu. tako provede veci dio noci, kad mi utrne bok premjestim je na drugu sisu. kad vise ne mogu izdrzati probudim zakonitog koji ju ponosa, uspava i stavi na sat vremena u kinderbetic ili pusti da spava na njemu. povremeno se desi da kad ja tako vise ne mogu i idemo je malo zanunati da se razbudi i da je budna sat ili dva pa je ili nosamo ili se u mraku igra na krevetu, a jednu noc sam se bojala da ce mi ispasti iz ruku koliko mi se spavalo i koliko me vec sve bolilo od nosanja i stavila sam je pored sebe u krevet, pjevala joj, neko vrijeme je plakala, a onda je zaspala. bilo mi je koma, ali nisam vise mogla.
sad sam joj uvela nekakvu vecericu, pa cu vidjeti da li ce to kaj pomoci (dam joj malo kasice od zitarica s mrvu voca, tek da nije bljutavo). s tim da ona super prihvaca dohranu (krenula sam s 5 mj.) svaki dan razmisljam da kupim ad i dam joj flasicu. ali jos nisam. iako, ako ce se ovo nastaviti kad krenem raditi....ne znam sto cu jer moram provesti 2 sata dnevno za volanom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma