Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4557

Tema: bronhiticari, astmasi, sinusasi - kako je? 3. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Nije točno da su na Srebrenjaku detaljni...prošli tjedan (kada mi se dijete skoro ugušilo) nitko nije niti spomenuo bilo kakvo testiranje (kožni, a pogotovu ne krvni test). Napominjem da sam ja posumnjala na određenu hranu (barem su mogli na to napraviti). A u Alergoviti (ja uvijek odem tamo nakon značajnih događanja) je dr. odmah tražila da se svakako napravu barem ukupni Ige, a ove specifične tim jednim vađenjem. Idem sutra tamo pa ću vas o svemu izvjestiti. Osim toga, spec. Ige na cca 100 alergena bi kod nas privatno koštalo puno više od 1700 kn (toliko navodno košta ta pretraga u Alergoviti), a u bolnicama im je preskupo raditi tako nešto (osim ako niste poprilično sigurni koji bi alergen bio u pitanju- to kod mog djeteta nije bilo moguće jer je kožni bio uredan, a prije godinu dana smo radili spec. iz krvi za osnovne (kikiriki, mlijeko, brašno, gluten, jaja-sve o.k.). Od zadnjeg pregleda sam odlučila da ću ove sa Srebrenjaka uzimati s dozom rezerve

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj peso prvotno napisa Vidi poruku
    Nije točno da su na Srebrenjaku detaljni...prošli tjedan (kada mi se dijete skoro ugušilo) nitko nije niti spomenuo bilo kakvo testiranje (kožni, a pogotovu ne krvni test). Napominjem da sam ja posumnjala na određenu hranu (barem su mogli na to napraviti). A u Alergoviti (ja uvijek odem tamo nakon značajnih događanja) je dr. odmah tražila da se svakako napravu barem ukupni Ige, a ove specifične tim jednim vađenjem. Idem sutra tamo pa ću vas o svemu izvjestiti. Osim toga, spec. Ige na cca 100 alergena bi kod nas privatno koštalo puno više od 1700 kn (toliko navodno košta ta pretraga u Alergoviti), a u bolnicama im je preskupo raditi tako nešto (osim ako niste poprilično sigurni koji bi alergen bio u pitanju- to kod mog djeteta nije bilo moguće jer je kožni bio uredan, a prije godinu dana smo radili spec. iz krvi za osnovne (kikiriki, mlijeko, brašno, gluten, jaja-sve o.k.). Od zadnjeg pregleda sam odlučila da ću ove sa Srebrenjaka uzimati s dozom rezerve
    alergovita radi za novce prvenstveno, kao i svaki pr4ivatni laboratorij/poliklinika
    i ako ti tražiš testiranje na sve, oni će napravit na sve. neće sugerirati i smanjivati raspon. pogotovo ako vide da ne pitaš za cijenu
    bolnicama ne plaćaš ti direktno i oni svoje testove moraj rastegnuti da imaju i za tvoje, ali i ostalu djecu koja će doći
    i ne rasipaju
    procjenjuju što bi trebalo napravit, što ima smisla, a što je bespotrebno bacanje testova

žao mi je zbog tvog iskustva koje te odvraća od odlične bolnice u korist privatnika gdje je ipak, htjeli mi to priznati ili ne, prioritet novac

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •