Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: Nestat će mi mlijeka? !

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj linolina prvotno napisa Vidi poruku
    Danas sam se ugodno iznenadila kad je prihvatila malo dojku, probudila se nada...i nešto što nas je iznenadilo-curilo je super mlijeko, a ona odjednom poludi i neće...zija, znam da je gladna, ali neće ciku. Ni blizu nje neće...
    Nama se identično događa, u početku sam se čudila, a onda sam skužila da se naguta zraka i da treba podrignuti. Kad je vratim sisa i dalje bez problema.
    Bilo bi prelijepo da je i kod vas posrijedi tako banalan problem. No, vrijedi pokušati.

Pokušaj mlijeko davati špricom. Lakše ti je dozirati.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj bibai prvotno napisa Vidi poruku
    Nama se identično događa, u početku sam se čudila, a onda sam skužila da se naguta zraka i da treba podrignuti. Kad je vratim sisa i dalje bez problema.
    Bilo bi prelijepo da je i kod vas posrijedi tako banalan problem. No, vrijedi pokušati.

Pokušaj mlijeko davati špricom. Lakše ti je dozirati.
    I meni je bio taj problem sa podrigivanjem, zna i po dva puta podrignit u jednom sisanju, inače ako ne podrigne, odbija dalje sisati, nervozan je i plače. Sad ako se dogodi da i dalje plače nakon šta podrigne lagano mu pjevam, umiri se i počne papati, stvarno pali to kod nas!! I zabavno je, smišno..
    Linolina, probaj joj onda kad skužiš da će odbacit cicu, probaj je preduhitrit i počet ručno izdajat lagano direkt dok su joj još usta na cici.
    Ili je stvar u tome da je tvoja mala mrvica dalmatinka pa joj se neda..)))))

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj noisita prvotno napisa Vidi poruku
    I
    Linolina, probaj joj onda kad skužiš da će odbacit cicu, probaj je preduhitrit i počet ručno izdajat lagano direkt dok su joj još usta na cici.
    -))))))
    Neće, onda poludi...sad je bila moja mama, držala ju je, ja sam bila iznad njih da lakše curi, pa kad je prestala, onda sam špricala...tad poludi. Za moju bebu fizijatrica uvijekgovori da je sva svoja, kad nešto neće, ako insistiramo-tek onda poludi, zaceni, nema protiv njene volje ništa...a gladna, to vidim. Danas sam odlučila samo na cicu, ujutro idemo u pedice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •