Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Čitam i vidim da sve više vas piše da je kod doca A.Jel mi možete objasnit,dati neki savjet kako da se odlučim kod kojeg da odem kad skupim sve papire i da li je A bolji od L ili je svejedno????Eto još čekamo nalaze od horm.3dmc i spermiograma pa ne znam da li da krenem odmah na vv ili kad to dobijem?

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Čitam i vidim da sve više vas piše da je kod doca A.Jel mi možete objasnit,dati neki savjet kako da se odlučim kod kojeg da odem kad skupim sve papire i da li je A bolji od L ili je svejedno????Eto još čekamo nalaze od horm.3dmc i spermiograma pa ne znam da li da krenem odmah na vv ili kad to dobijem?

Ja sam išla kod dr. A. i uspio nam je IVF već od prvog pokušaja...imala sam 3 js. koje su se oplodine i suprotno onome što sam pročitala da njegove pacijentice ne idu kod biologice na razgovor, ja sam išla prije ET-a kao ostale cure...rekla mi je " 3 od 3. oplđene, nisu odlučni ali su vrlo dobri, šanske za trudnoću 40%, mogućnost za trojke 30%, posavjetovala me oko vraćanja mami, rekla je da im je najljepše i najbolje se razvijaju kod mame, tako da smo vratili sva tri...primila su se dva, ali na žalost jednom nije srce počelo kucati ....i sada imam jednu vrlo živahnu mušku bebicu kojoj su dvije godine....dr. A. je predivan, bio mi je uvijek dostupan mobitelom, a kako nisam iz Zg. toliko je bio susretljiv da smo sve to odradili, a da nisam boravila u Zg. nego se vraćala kući....to je moje iskustvo...i ja bih ti preporučila njega....ja sam mu se najavila u devetom mjesecu a već u dvanaestom sam bila trudna....želim ti svu sreću da i ti dočekaš svoju bebicu.....

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj AnaMarija34 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam išla kod dr. A. i uspio nam je IVF već od prvog pokušaja...imala sam 3 js. koje su se oplodine i suprotno onome što sam pročitala da njegove pacijentice ne idu kod biologice na razgovor, ja sam išla prije ET-a kao ostale cure...rekla mi je " 3 od 3. oplđene, nisu odlučni ali su vrlo dobri, šanske za trudnoću 40%, mogućnost za trojke 30%, posavjetovala me oko vraćanja mami, rekla je da im je najljepše i najbolje se razvijaju kod mame, tako da smo vratili sva tri...primila su se dva, ali na žalost jednom nije srce počelo kucati ....i sada imam jednu vrlo živahnu mušku bebicu kojoj su dvije godine....dr. A. je predivan, bio mi je uvijek dostupan mobitelom, a kako nisam iz Zg. toliko je bio susretljiv da smo sve to odradili, a da nisam boravila u Zg. nego se vraćala kući....to je moje iskustvo...i ja bih ti preporučila njega....ja sam mu se najavila u devetom mjesecu a već u dvanaestom sam bila trudna....želim ti svu sreću da i ti dočekaš svoju bebicu.....
    Evo čitam i idu mi suze,od nervoze i toga šta ti se dogodilo,ali tako je valjda suđeno.Hvala ti puno na savjetu i na poticaju.Malo se bojim svega toga ali znam da drugačije ne ide.Toliko sam nervozna da mi kasni svaki mj sve više i ne znam da li da idem na vv dok ne riješim bakterije dolje ..Dr.kaže da nemam po kaj dok to ne sredimo a tome nikada kraja.....Stvarno se teško odlučit...iskreno ne znam kako da odlučim.Bojim se.....

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Anamarija rekla bih da su se neke stvari promjenile u zadnje dvije godine, ja primjerice niti jednom nisam dočekala taj razgovor sa biologicom(a liječila sam se 2 godine tamo) i kod dr. A sam isto kao ni druge pacijentice koje su bile sa mnom u grupi, a to smatram prilično bitnim kako nisam ostala trudna voljela bih znati gdje je zaštekalo. No ipak dr. A mi je ostao u jako dobrom sjećanju iako zbog zakona i nekih drugih stvari više ne idem tamo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •