Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: True blood

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Djenka prvotno napisa Vidi poruku
    I naravno, i ja sam za plavušana, pri izboru između B.i E. mi pomoglo i to što sam pročitala knjige, što će reći da ja znam šta bude bilo dalje, al vam neću reć
    A i pitanje je koliko će serija pratiti same knjige, pogotovo zato što su u RL Sookie i Bill zaručeni, tj. glumci koji ih glume.
    Sad si mi bas bacila bubetinu u uho

Dok cekam True Blood, skinula si par epizoda Vampire Diaries, gledao tko? Nisam bas odusevljena, nekako su mi neuvjerljivi, a ni glavni glumac mi nije nis posebno
    Bas su mi čudni........

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mene zanima sto ce biti u seriji obzirom da znam sto bude dalje s trokutom bill-sookie-eric u knjigama.
    Citiraj crnka84 prvotno napisa Vidi poruku
    Dok cekam True Blood, skinula si par epizoda Vampire Diaries, gledao tko? Nisam bas odusevljena, nekako su mi neuvjerljivi, a ni glavni glumac mi nije nis posebno
    Bas su mi čudni........
    da, prvih 5-6 epizoda je onak, majko moja, teen smece, ali kasnije postaje sve bolje i bolje. dok dodjes do 23. epizode totalno se navuces, a i glavni negativac postane vrlo privlacan otprilike druga polovica prve sezone mi je cak bolja od true blooda. true blood je sad u zadnjih par epizoda posustao, da ne velim da je postalo dosadnjikavo umjesto da bude veliko finale
    druga sezona vampire diariesa pocinje ovaj cetvrtak, jedva cekam

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Felix prvotno napisa Vidi poruku
    i mene zanima sto ce biti u seriji obzirom da znam sto bude dalje s trokutom bill-sookie-eric u knjigama.

da, prvih 5-6 epizoda je onak, majko moja, teen smece, ali kasnije postaje sve bolje i bolje. dok dodjes do 23. epizode totalno se navuces, a i glavni negativac postane vrlo privlacan otprilike druga polovica prve sezone mi je cak bolja od true blooda. true blood je sad u zadnjih par epizoda posustao, da ne velim da je postalo dosadnjikavo umjesto da bude veliko finale
    druga sezona vampire diariesa pocinje ovaj cetvrtak, jedva cekam
    jel? vjerovat cu ti na rijec, taman mi treba nesta da kratim vrijeme dok ne pocne nova sezona True Blooda......

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •