Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Kada stvari krenu drugačije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mitovski, cestitam ti na predivnoj curi! nadam se da ce ti drugi porod bit onakav kaka si zamislila da ti bude prvi.
    uff sad sam se malo pripala dok sam citala tvoj post. ja se tako nadam prirodnom porodu......

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj bambus99 prvotno napisa Vidi poruku
    mitovski, cestitam ti na predivnoj curi! nadam se da ce ti drugi porod bit onakav kaka si zamislila da ti bude prvi.
    uff sad sam se malo pripala dok sam citala tvoj post. ja se tako nadam prirodnom porodu......
    Ma nemoj se ničega bojati kod mene je došlo do komplikacija pa zato i nije bio prirodan porod, a na kraju je najvažnije da sve dobro završi a kad dobiješ predivan mali mirišljavi smotuljak u ruke taj osjećaj nadmaši sve ono što je bilo prije.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

[QUOTE=mitovski;1695588]Ma nemoj se ničega bojati kod mene je došlo do komplikacija pa zato i nije bio prirodan porod, a na kraju je najvažnije da sve dobro završi a kad dobiješ predivan mali mirišljavi smotuljak u ruke taj osjećaj nadmaši sve ono što je bilo prije.[/QU

znam to mi svi kazu, da kad primis bebu u ruke da se sve zaboravi...i ja sam svjesna da cu "zaboravit", samo je bitno da nas dvoje dodemo svojoj kuci zivi i zdravi. al isto me malko strah..sta ako se nesto zakomplicira..... ....... ma mozda je najbolje o tome ne mislit,al eto kako se sve vise blizem, sve si vise mislim o porodu i svemu...ipak mi je ovo prvi...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •