Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Depresija i IVF

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I još nešto nemoj se optuživati da tvoj IVF nije uspio jer ti to nisi podsvjesno htjela, rekla bih da se tu ne pita puno nas što bi mi htjela inače bi sve mi ovdje ostale trudne jer to silno želimo, a recimo žrtve silovanja ne bi recimo jer to ne žele...

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    I još nešto nemoj se optuživati da tvoj IVF nije uspio jer ti to nisi podsvjesno htjela, rekla bih da se tu ne pita puno nas što bi mi htjela inače bi sve mi ovdje ostale trudne jer to silno želimo, a recimo žrtve silovanja ne bi recimo jer to ne žele...
    Toliko puta sam razmišljala o ovome! Hvala ti Mali Mimi što si me podsjetila da nije sve u našim rukama i da ponekad bez obzira koliko se mi lomili, nećemo uspijeti. Život je takav, ali treba se boriti.

angel1 ti si HEROJ!!! Ostala sam bez riječi, a suze teku niz lice. Strahota što se to moralo uopće dogoditi! Nemam riječi! Ali život ide dalje i ti i tvoja obitelj (iako to često nije nikakva utjeha) imate najjačeg anđela čuvara! Bar se tako ja tješim kad mi srce i glava počnu pitati "zašto, zašto se to moralo desiti???"

sumskovoce

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •