svaku molbu koju dajes na faklultetu bitno je urudzbirati i predati u pisarnici. tako si sigurna da je tvoj upit dosao u prave ruke. nakon ovakvog nacina predaje molbe oni su duzni sluzbeno ti odgovoriti. iz tvog opisa nisam shvatila da li si tako napravila. ako si slala upit postom, da li si slala s povratnicom, da znas ko je preuzeo tvoje pismo? svi mailovi i sl. nisu dobar nacin komunikacije, jer nisu sluzbeni.
na zalost osoba s kojom si komunicirala je bila nekulturna i mislim da ne prilici nacinu komunikacije na jednoj visokoobrazovnoj ustanovi.
na tvom mjestu bih otisla na sam fakultet, kod prodekana za financije ili za nastavu (za njega nisam sigurna da li ti moze pomoci), ostali prodekani ti ne mogu pomoci, a dekan sigurno te nece primiti radi toga.
a sad da dodam, godinama sam radila na fakultetu i uvijek izgleda kao da faks zeli izvuci novce od studentata. na zalost fakulteti su takodjer u recesiji i da bi mogli platiti tzv. hladni pogon moraju i oni negdje naci novce. ministarstvo tesko ispunjava svoje obaveze prema fakultetima, narucito u obliku skolarina. fakulteti ne zele zakljucati vrata, ali i oni moraju negdje smoci novce da bi mogli drzati nastavu![]()