Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: potrebna dokumentacija za potpomognutu oplodnju

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno potrebna dokumentacija za potpomognutu oplodnju

Cure, molim pomoć.

ovaj mjesec smo krenuli u postupak umjetne oplodnje u Viliju. Kod mene je sve OK, ali MM ima loš spermiogram.Pijem prvi mjesec kontracepciju,a onda počinjem s lijekovima tj. injekcijama. Zanima me kod kakvog pravnika treba ići i kaj reći-potvrda za umjetnu ili kaj?????????
    Posljednje uređivanje od BHany : 21.09.2010. at 23:53 Razlog: naslov

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nije umjetna nego potpomognuta oplodnja, pa probaj koristiti taj izraz
    a što se tiče dokumentacije, reći će ti cure koje znaju više od mene

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Vili ima angažiranog odvjetnika i psihologa kod kojih možete obaviti pravno i psihološko savjetovanje, tj. dobiti Potvrdu o obavljenom pravnom i psihološkom savjetovanju.
    Nazovi vili pa pitaj

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Slavica29, pridruzi nam se na Potpomognuta u privatnim klinikama i tamo ces dobiti odgovore na sva pitanja.Obzirom da sepravnik i psiholog u Viliju placaju, ja bih ti preporucila da odes u Obiteljski centar i to besplatno obavis.Tako sam ja ljetos napravila i sve ok.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni se ova tema cini bas korisnom da imamo na jednom mjestu sve informacije o ptrebnoj dokumentaciji (koju nam je nametnuo nas "divni" Zakon o medicinskoj oplodnji ).

Evo mene zanima da li je za potvrdu o izvanbracnoj zajednici nuzno da partneri budu prijavljeni na istoj adresi?

To sam pitala i na temi Potpomognuta na VV i ako tamo dobijem odgovor on ce s vremenom biti izbrisan, a ovdje ce ostati...

Jedino stvarno ne bi bilo lose ako bi moderatori promjenili naziv topica tako da "umjetnu oplodnju" zamjene s primjerenijim izrazom "potpomognutu oplodnju".

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ne znam, ni ja nigdje nisam našla izričito da vanbračni partneri moraju bit prijavljeni na istoj adresi, ali smo mi ipak dragog (napokon) prijavili kod "mene" - čisto da izbjegnemo dodatna s*anja oko te potvrde.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mi smo vjenčani, ali nemamo prijavljenu istu adresu stanovanja.... i nisu nam stvarali probleme...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Znaci nije problem ako su razlicite adrese. Super! Cini mi se da sam svojevremeno negdje vidjela da se to trazi, ali se ne sjecam vise gdje pa me je zanimalo kako je sada s time u praksi. Hvala!

Ups, mravak, sada vidim da ste vi vjencani, sto je naravno sasvim druga prica! Ali isti odgovor sam dobila i od frke pa valjda ipak to nije problem.

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo vjenčani, ali nemamo prijavljenu istu adresu stanovanja.... i nisu nam stvarali probleme...
    Ma kad doneseš vjenčani list možeš ti bit prijavljena na veneri, on na marsu i nitko ništa ne pita
    Ali ovo s nevjenčanom zajednicom je upitno.

Aurora* šta ti je Frka odgovorila?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

bez brige - ne trebate biti prijavljeni na istoj adresi. samo si ponesite oib kod biljeznika. mi smo to rijesili u doslovno 3 minute.
    totalno debilna formalnost - nitko nis ne pita ni ne gleda. to je tek toliko da bacimo 100kn u vjetar jer se netko "pametan" toga sjetio.
    Posljednje uređivanje od frka : 15.09.2010. at 19:27

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Molim autoricu ovog topica ili moderatorice da promijene naslov topica.Ovo umjetna oplodnja mi toliko bode oci da ga ne mogu ni poceti citati.Sorry!!!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

isprika zbog krivog naslova!!! Potvrde psihološkog i pravnog savjetovanja te eventualno druge možete dobiti BESPLATNO u obiteljskim centrima koje bi trebala imati svaka županija

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Prvi put citiram samu sebe.
    Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Obzirom da se pravnik i psiholog u Viliju placaju, ja bih ti preporucila da odes u Obiteljski centar i to besplatno obavis.Tako sam ja ljetos napravila i sve ok.
    Slavica, ovo ce ti sigurno biti korisni linkovi pa procesljaj malo.
    http://forum.roda.hr/threads/50525-o...o-savjetovanje
    www.potpomognutaoplodnja.info

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •