Pokazuje rezultate 1 do 50 od 163

Tema: uskoro novo radno vrijeme u školama za djelatnike od 7.30 do 15.30 ?????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Meni se čini da se danas u društvu nikoga ne cijeni, a ne samo učitelje! Radim u kancelariji, moj je slučaj da jedva odem na par dana godišnjeg jer nemam zamjenu, to što posao nosim kući teško mi ne pada jer na kraju krajeva kući nije onaj psihički presing ko na poslu. Subote i Nedilje su nešto najbolje što se može dogoditi (svaka druga subota), a što je s onima koji i to rade???? Tko njih cijeni??? Ta mi činjenica teško pada. Ok, s djecom je pretpostavljam vrlo zahtjevno raditi ali na kraju krajeva, svatko ima svoj izbor!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj noisita prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se čini da se danas u društvu nikoga ne cijeni, a ne samo učitelje! Radim u kancelariji, moj je slučaj da jedva odem na par dana godišnjeg jer nemam zamjenu, to što posao nosim kući teško mi ne pada jer na kraju krajeva kući nije onaj psihički presing ko na poslu. Subote i Nedilje su nešto najbolje što se može dogoditi (svaka druga subota), a što je s onima koji i to rade???? Tko njih cijeni??? Ta mi činjenica teško pada. Ok, s djecom je pretpostavljam vrlo zahtjevno raditi ali na kraju krajeva, svatko ima svoj izbor!
    Nitko nije napisao da ne cijeni one koji rade subote i nedjelje. Ovakvim načinom razmišljanja nitko se protiv ničega ne bi trebao buniti niti zahtjevati promijene. Jer svi imamo izbor.

Rad s djecom me ispunjava i uživam u njemu potpuno, ali to ne znači da ću šutjeti o tome kako si sve materijale moram sama kupiti, a od mene se traži kreativnost ili kako jednostavno ne znam što napraviti s djetetom kojem su očito prestale djelovati tablete pa me uopće ne doživljava i cijeli sat fućka, lupa vratima...a ja imam još 25ero djece s kojima trebam raditi.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj zeljka231 prvotno napisa Vidi poruku
    Nitko nije napisao da ne cijeni one koji rade subote i nedjelje. Ovakvim načinom razmišljanja nitko se protiv ničega ne bi trebao buniti niti zahtjevati promijene. Jer svi imamo izbor.

Rad s djecom me ispunjava i uživam u njemu potpuno, ali to ne znači da ću šutjeti o tome kako si sve materijale moram sama kupiti, a od mene se traži kreativnost ili kako jednostavno ne znam što napraviti s djetetom kojem su očito prestale djelovati tablete pa me uopće ne doživljava i cijeli sat fućka, lupa vratima...a ja imam još 25ero djece s kojima trebam raditi.
    Nisam rekla da je netko to napisao, to je moje razmišljanje općenito! Svi imaju pravo na svoje mišljenje, kako učitelji o "kancelarijašima", a nije neko bajno, tako i "kancelarijaši" o učiteljima! Valjda je to začarani krug!

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj zeljka231 prvotno napisa Vidi poruku
    ili kako jednostavno ne znam što napraviti s djetetom kojem su očito prestale djelovati tablete
    ovo je malo tužno pročitati od jednog prosvjetnog radnika, zar nije?

s prvim dijelom posta od zeljke231 se slažem, zahtjevanje promjena u potpunosti podržavam, bez obzira na izbor.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ali, ofkors, da se učiteljski posao ne može svesti na 7.30 d0 15.30

no, pobogu, priznajmo jednom da nije ni tako loše imate 4 fiksna (lokacijski) sata radnog vremena
    a ostalo po volji
    i da li je zaista tako strašno imati sigurno slobodne dane za Božić, Uskrs i Veliku Gospu?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je malo tužno pročitati od jednog prosvjetnog radnika, zar nije?

s prvim dijelom posta od zeljke231 se slažem, zahtjevanje promjena u potpunosti podržavam, bez obzira na izbor.
    cvijeta73, ovo nije bilo ironično već je dijete stvarno na tabletama, prima terapiju. Raspoloženje mu užasno varira. Vjerojatno ovisi od toga smanjuju li mu terapiju, odgovara li mu ta terapija...ali, evo danas ja jednostavno nisam znala što učiniti. Ne želi crtati, ne želi bojati, ne želi pisati, ne želi razgovarati, ne želi se igrati, ne želi sjesti, ne želi ustati, samo vrišti, lupa druge, fućka, trči van iz razreda...ne pomaže ni lijepa ni gruba riječ...koliko god knjiga čitala, ja opet ne znam što učiniti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •