Zaboravih reći da san ja dobila da dođem 28.09. Tako da sam oko 9 tamo, ako je koja od vas gore da se upoznamo.
I sama sam se iznenadila kada mi je nataša rekla termin ja sam mislila da ja ko zna kad; kad ono utorak. Svaka čast.
Zaboravih reći da san ja dobila da dođem 28.09. Tako da sam oko 9 tamo, ako je koja od vas gore da se upoznamo.
I sama sam se iznenadila kada mi je nataša rekla termin ja sam mislila da ja ko zna kad; kad ono utorak. Svaka čast.
Ja moram priznat da nisam presretna s toliko pribjeglica sa VV. Ono, neman ništa protiv cura i znam da nisu krive za ništa, al drage moje najebale smo sad. Nastat će gužva, bit će redova i čekanja, plus neće bit dovoljno lijekova za svih. Užas!!!
Sve zbog onog idiota Debilinovića.
je, dosta brzo! sad ću vidit šta nas čeka!
znam šta si mislila, kinki, i ja bih to mislila na tvom mjestu! ništa zlonamjerno, znam, ali da će bit veća gužva, hoće! ja sam pomislila idem se brzo naručit jer sad kad svi nagrnu neću dobit termin godinu dana jer kad se sjetim da sam na vv bila danima, mesecima, godinama, od 2003. i sve te dane su bile druge cure, toliko novih lica...gdje će one sada sve?! užas!
dakle, mia74, vidimo se sutra![]()