Pokazuje rezultate 1 do 50 od 85

Tema: Za djelatnike u prosvjeti!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja nisam dobila nikakav poklon od nikoga... a regres sam dobila na komplikacijama sam bila od 14.9.2009., rodila 24.5.2010., godisnji za 2010. cu koristit nakon isteka porodiljnog sljedece godine

Jaja23

Početno

Ja nisam dobila regres, a na komplikacijama sam. Računovotkinja mi je rekla sa nemam pravo jer nisam koristila GO. Sad ništa više ne kužim
    Molim nekoga da mi objasni....

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Jaja23 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja nisam dobila regres, a na komplikacijama sam. Računovotkinja mi je rekla sa nemam pravo jer nisam koristila GO. Sad ništa više ne kužim
    Molim nekoga da mi objasni....
    ja cu taman biti na pocetku porodiljnog kad se bude dobivao regres (prije nego odu na GO) sto znaci da ni regres necu dobiti??
    vec sam luda.

a hocu dobiti regres NAKON porodiljnog, ako se vratim za vrijeme kol. godisnjeg? (da, planim biti na porodiljnom minimalan borj dana)

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj lukab prvotno napisa Vidi poruku
    ja nisam dobila nikakav poklon od nikoga... a regres sam dobila na komplikacijama sam bila od 14.9.2009., rodila 24.5.2010., godisnji za 2010. cu koristit nakon isteka porodiljnog sljedece godine
    jesi sigurna da imaš pravo na go za 2010. godinu ako u toj godini nisi odradila niti jedan dan?

mara68 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    jesi sigurna da imaš pravo na go za 2010. godinu ako u toj godini nisi odradila niti jedan dan?
    1oo% provjereno, ja sam od danas na godišnjem za 2010, a na bolovanju/porodiljnom sam od 9.mj.2009.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mara68 prvotno napisa Vidi poruku
    1oo% provjereno, ja sam od danas na godišnjem za 2010, a na bolovanju/porodiljnom sam od 9.mj.2009.
    pa da, ali sad je još 2010. godina

da si godišnji uzela kad ti istekne roditeljski dopust, tj. u 2011., nisam sigurna da bi imala pravo na njega

Sunshine Shoot avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

da si godišnji uzela kad ti istekne roditeljski dopust, tj. u 2011., nisam sigurna da bi imala pravo na njega
    računa li se kalendarska ili školska godina?
    Ne, ozbiljno, meni je termin za Božić, naravno, to se može malo i oduljiti, a planiram ostati godinu dana doma s bebom. Znači li to da nemam pravo na GO? Tko bi to mogao znati? Možda pravnik u sindikatu, da napokon imam koristi od toga što im svakoga mjeseca dajem novce (i što je najgore u bušti točno piše iznos koji sam im do sada dala pa mi je slabo svaki put.. sorry na offtopic )

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

da, prema zakonu o radu kada si na porodiljnom imas pravo na taj godisnji bez obzira ako nisi odradila niti jedan dan... negdje sam vec citirala taj clanak zakona nemrem sad nac di mi je to...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •