Pokazuje rezultate 1 do 50 od 101

Tema: Može li se beba "naučiti na ruke"?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

čokolada meni to prestrašno zvuči
    tako mi je grozno zvučao i jedan savjet od kolegice- čim je nahraniš i presvučeš, odmah je spusti u krevet
    meni je to okrutno
    i moja bebica je dosta mirna, ali bih se zabrinula da mi samo bulji u plafon
    anchie76 i ms.ivy hvala za super argument kad me počnu gnjaviti da je ne učim na ruke
    anemona a ta "isplači dušu" metoda je vrhunac okrutnosti, ja ne znam kako neko to može iraditi svom djetetu
    @n@ kako znati kad je počela prava dresura jel 2 g ili ranije
    strobery a argumenti su im - nećeš poslije maći od nje, leđa će te boliti, ruke otpasti kad bude teška, vješaće se po tebi, nećeš je moći umiriti drugačije i sl.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj vjestica prvotno napisa Vidi poruku
    [
    strobery a argumenti su im - nećeš poslije maći od nje, leđa će te boliti, ruke otpasti kad bude teška, vješaće se po tebi, nećeš je moći umiriti drugačije i sl.
    ti si, nadam se svjesna, da je sve ovo, više-manje, istina

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ja živim u uvjerenju da ljudi pretjeruju kad tako nešto kažu

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj vjestica prvotno napisa Vidi poruku
    ja živim u uvjerenju da ljudi pretjeruju kad tako nešto kažu
    haha, samo zivi

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

U stvari je do prezentacije istine. I do tebe i tvog stava.
    Znači "otpast će ti leđa kasnije kad oteža" ili "pronosam je i šapućem pjesmicu i zaspe za par minuta"; "nećeš je moću umiriti drugačije" ili "zagrlimo se, poljubimo, obrišemo suzice i nastavlja sa igrom".
    Kod moje djece nije bilo učenja na ruke ni bez ruku, nosani su, maženi, gnjavljeni, škakiljani, hrvali smo se, spavali zajedno, uspavljivali se na rukama, i dan danas se gombamo. OK, leđa su stradala, no nije strašno, ruke su na mjestu i funkcionalne, djeca najnormalnije ostaju sa poznatim osobama i odvajaju se od nas. A najviše volim leći na pod, a onda se oni nakamaraju na mene. Ne znam, ja sam djecu sebi zato i rodila.
    Definitivno podržavam tezu da se djecu jedino može odučiti od roditeljske brige i pažnje, a da oni tu pažnju i brigu po rođenju podrazumjevaju.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

vjestica prvotno napisa
    [

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    mozda ce curka biti perolaka kategorija, pa nece leda boliti.
    a moram reci da sada ponekad pomislim, di su ona blazena vremena kad smo sve rjesavali zagrljajem i nosenjem.

sad imamo filozofske rasprave na raznorazne teme... i bome dobro se raspravlja, samosvjesno i pametno. i potuce me do nogu ponekad, pa joj sama odem kupiti cd katty perry (valjda sam dobro napisala)
    mora da sam je previse nosila i grlila.

salu na stranu. vjesticice, ne daj se.

ps. coksa dobro si izdrzala, a nadam se da ce im doci iz pete u glavu tvoja opaska o bebama u domovima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •