Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1104

Tema: koliko puta ste imale vaginalni pregled u trudnoći?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Arya prvotno napisa Vidi poruku
    evo što kaže Odent:
    Hebemti, vidim da Odent žari i pali. Je li se njega citira na vecini tema zato sto je jedini, ili...?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

anamorci, istovremeno

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    anamorci, istovremeno
    Da, skuzila sam pa mi je bas bilo smijesno, sve isti quote i isto pitanje.

Arya avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Anamorci prvotno napisa Vidi poruku
    Hebemti, vidim da Odent žari i pali. Je li se njega citira na vecini tema zato sto je jedini, ili...?
    ne, daleko od toga da je jedini. ali citira ga se zato što je stručnjak (porodničar s jako puno godina prakse i zato što prati sva nova istraživanja objavljena u renomiranim stručnim medicinskim časopisima. to je barem moj razlog zašto ga jako cijenim.

ispričavam se, tek sam poslije skužila da je ovo što sam ja stavila isti tekst koji je gore već netko stavio, samo na engleskom

trebala sam prvo do kraja pročitati nove postove

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Arya prvotno napisa Vidi poruku
    ne, daleko od toga da je jedini. ali citira ga se zato što je stručnjak (porodničar s jako puno godina prakse i zato što prati sva nova istraživanja objavljena u renomiranim stručnim medicinskim časopisima.
    I svaka mu čast i sigurna sam da je zasluzio tolika spominjanja na Forumu i ne pada mi napamet biti nepristojna i omalovaziti ga na bilo koji način.
    Ali zašto je on kao "porodničar s jako puno godina prakse i zato što prati sva nova istraživanja objavljena u renomiranim stručnim medicinskim časopisima" takav apsolutni autoritet ovdje, a moj liječnik, koji je isto "porodničar s jako puno godina prakse i zato što prati sva nova istraživanja objavljena u renomiranim stručnim medicinskim časopisima", je tamo neku mudrac obični, što on zna, mi smo miljama daleko od svega što valja, i sl...

Arya avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Anamorci prvotno napisa Vidi poruku
    I svaka mu čast i sigurna sam da je zasluzio tolika spominjanja na Forumu i ne pada mi napamet biti nepristojna i omalovaziti ga na bilo koji način.
    Ali zašto je on kao "porodničar s jako puno godina prakse i zato što prati sva nova istraživanja objavljena u renomiranim stručnim medicinskim časopisima" takav apsolutni autoritet ovdje, a moj liječnik, koji je isto "porodničar s jako puno godina prakse i zato što prati sva nova istraživanja objavljena u renomiranim stručnim medicinskim časopisima", je tamo neku mudrac obični, što on zna, mi smo miljama daleko od svega što valja, i sl...
    a koliko se onda oni drže toga što su pročitali u renomiranim stručnim medicinskim časopisima? koliko su spremni priznati da znanost napreduje i da je ok priznati da, primjerice, bolnički protokoli u našim rodilištima nisu u skladu s recentnim istraživanjima i zaključcima? (a tako i naši načini prenatalne skrbi.)
    nisu spremni priznati i nisu spremni odustati od svojih ustaljenih dogmatskih protokola, od svoje "stare škole".
    rijetki možda jesu, ali nemaju priliku doći do izražaja i donijeti promjenu.

zato je on autoritet ovdje, zato što je i sam bio porodničar kao i svi drugi (tamo negdje 60-ih godina prošlog stoljeća, čini mi se, pa si računaj količinu njegovog iskustva ) dok nije uočio da radi krivo i bio dovoljno ponizan da to prizna. uočio je da kao i sve ženke sisavaca tako i "ženka homo sapiensa" ima određene temeljne potrebe dok rađa i počeo se boriti za nemedikaliziranu trudnoću i porod, za humanizaciju poroda - jednostavno rečeno, za fiziološki porod.
    Posljednje uređivanje od Arya : 29.09.2010. at 16:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •