Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: testiranje plivanja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ma ja sam našu učiteljicu isto pitala, pa je rekla da je obavezno, a kad sam ja pitala gdje ja to mogu provjeriti i koje bi bile sankcije ako odbijem nije više ništa znala, tako da, nisam sigurna, a u zakonu o obrazovanju piše:

"U suradnji s drugim činiteljima osnovna škola dužna je osigurati da svi učenici tijekom osnovnog školovanja nauče plivati."

Ne znam, kako da to protumačim...dali da mora sad u drugom razredu ili može bilo kad do osmog ili kako ?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ja sam našu učiteljicu isto pitala, pa je rekla da je obavezno, a kad sam ja pitala gdje ja to mogu provjeriti i koje bi bile sankcije ako odbijem nije više ništa znala, tako da, nisam sigurna, a u zakonu o obrazovanju piše:

"U suradnji s drugim činiteljima osnovna škola dužna je osigurati da svi učenici tijekom osnovnog školovanja nauče plivati."

Ne znam, kako da to protumačim...dali da mora sad u drugom razredu ili može bilo kad do osmog ili kako ?
    Da , i to meni nije jasno. Vjerojatno bi netko u tajništvu mogao znati kome da se obratiš. Sa našim drugim razredima išla je par djece trećih razreda koji prošle godine nisu išla na tečaj.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

već sam ti gore napisala, mogu bilo kad, ali do kraja osnovne škole mora. razmisli samo koliko bi njemu ugodno bilo na tečaju u , recimo, 6 razredu sa hrpom djece iz drugog razreda.
    Posljednje uređivanje od babyboys : 11.10.2010. at 23:10 Razlog: tipfeleri

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ma neće on morati druge godine u školu plivanja, mene uopće ta škola ne zanima, već ta mogućnost da to obavi neke druge godine, to testiranje, jer on normalno pliva u morskoj vodi, ali samo sa perajama, tako da će sigurno druge godine moći bez problema skočiti i preplivati bazen.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ne znam, kako da to protumačim...dali da mora sad u drugom razredu ili može bilo kad do osmog ili kako
    ?
    Ovo što si citirala je iz starog zakona, koji je van snage, a prema novom zakonu nema te stavke. Uglavnom DJECA NE TREBAJU IĆI NA PLIVANJE, ukoliko vi to ne želite, a dovoljno je da sam to obrazložite u nekom dopisu koji možete nasloviti na školu. Razlog zbog kojeg se inzistira da što više djece ide na plivanje, iako često znaju plivati, je taj da plivački savez pobere lovu od Zagrebačkog holdinga.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Mojca_ prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo što si citirala je iz starog zakona, koji je van snage, a prema novom zakonu nema te stavke. Uglavnom DJECA NE TREBAJU IĆI NA PLIVANJE, ukoliko vi to ne želite...

Puno ti hvala na informaciji

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •