Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1658

Tema: Opasnosti poroda kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj blackberry prvotno napisa Vidi poruku
    eto....meni nikad neće biti jasno zašto su doktori u principu toliko tvrdi i nespremni na promjene i suradnju...a te u se promjene pokazale kao pozitivne i dobre. ja nisam o rodilištu našem nikad rekla ništa loše, dok nisam rodila u njemu. niti sam u rodilište ušla s tom namjerom, da izađem tako povrijeđena. zašto se ti doktori toliko bore za praksu koja se pokazala, ajmo ne reći lošom, ali zastarjelom? u kome je tu problem? u ženi? pa zašto se onda s druge strane ne bi žena borila istim žarom za nešto što ona smatra boljim, kvlitetnijim?

ja bi zaista bila najsretnija kad bi mogla doktorima pristupati s potpunim povjerenjem, ali ne mogu više...jer zlouporabljaju svoju moć. i to se najčešće pokaže kao istina. na žalost. i svaka čast pojedincima. a meni je zaista već muka prije nekog kontakta iz koje god grane da jesu..to prikupljanje informacia, studiranje...proučavanje...pa već mi je glava prepuna informacija...
    blackberry, žao mi je da imaš tako loša iskustva s liječnicima, ali govoriti da zlouporabljaju svoju "moć" i da je to najčešće istina, je generaliziranje. Isto kao kad bih ja, kao pristalica poroda u bolnici, izjavila da su svi kućni porodi pogibeljni za majku i za dijete.

Ne razumijem od čega ti je muka? Od toga što liječnici prikupljaju informacije?

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    blackberry, žao mi je da imaš tako loša iskustva s liječnicima, ali govoriti da zlouporabljaju svoju "moć" i da je to najčešće istina, je generaliziranje. Isto kao kad bih ja, kao pristalica poroda u bolnici, izjavila da su svi kućni porodi pogibeljni za majku i za dijete.

Ne razumijem od čega ti je muka? Od toga što liječnici prikupljaju informacije?
    šta moguće je da se to samo meni događa? taj ego trip doktorski? ja nekako ne mislim tako. i nemam ja nekih osobnih problema s doktorima, zaista. ono, nisam alergična na bijelu kutu i to...i puna mi je familija doktora...čudeso.
    muka mi je...evo kad već pričamo o porodu...zašto ne dobiti uslugu i tretman kakav spada, u bolnici-kakav je normalan npr u Kanadi...nego ako želiš prirodan porod moraš se naoružati informacijama, točno znati svašta o svakom postupku koji odbijaš..i pri tom se boriti i dokazivati...a u trudovima si i trebaš roditi....
    i tako kamo god kreneš... to mi se neda. pa ne moram ja sve znati. i ne mora me sve interesirati, na kraju krajeva. možda niti ne želim biti toliko informirana. nek se informiraju oni, i rade nama u korist. pa zato su tu.
    zašto se mi moramo boriti za porod kakav je u Kanadi normalan npr.? tada ne bi uopće imala zašto kritizirati naša rodilišta i doktore.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •