Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1761

Tema: Potpomognuta u KB OSIJEK

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    martineza avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Cannisa prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitke tvojoj prijateljici....istina je može se u Os AIH, dr. P je odličan liječnik , ali IVF je sasvim druga priča , sve zavisi o dg. i ne treba tako generalizirati. Što se tiče Os postoje jako jako veliki nedostatci i o tome se stalno priča, tako da za većinu parova uoće ne može biti opcija izbora!
    Dugo se čekaju lijekovi, ne radi se ICSI i nema smrzavanja j.st...
    evo male obavijesti, ja idem u os i meni su radili ICSI...

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj martineza prvotno napisa Vidi poruku
    evo male obavijesti, ja idem u os i meni su radili ICSI...

martineza kad si bila?
    ja sam imala punkciju 01.10. i 04.10. kad smo zvali biologicu nam je ljutito rekla "... rekla sam vam u 05.mj. da idete negdje gdje se radi ICSI, ja vam ovdje to nemogu napraviti."

zar je naučila raditi za deset dana?
    ne razumijem!

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja jesam u 06.mj bila kod dr Lučingera, al kako sam već napisala, iz KBO su me zvali da su mi došli lijekovi i ja to nisam htjela propustiti, a i prijateljica je zvala u to vrijeme biologicu i pitala ju da li radi ICSI i ona joj je odgovorila da radi.
    tako da zaista ne mogu razumjeti onakav njen odgovor. samim tim što sam ja dobila 7 JS, od kojih je ona bacila 4 i od 3 se na kraju nije ništa oplodilo. ovako sad stalno mislim, da su svih 7 oplođene, možda bi se od njih bar jedna oplodila.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

martineza, oprosti od šoka i razočarenja u KBO ti nisam čestitala i držim fige za pozitivnu betu!

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Samo da se javim...Nova sam na forumu i mogu vam reci da i ja imam u KBO samo neuspjele pokusaje.....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

cure treba mi pomoć.znam da ovo nije vaša tema, ali ja nemam majku i stvarno trebam savjet. imam 16 godina i smatram da trebam ici kod ginekologa prvi puta. trebali zato ići roditelj s tobom? koji je ginekolog najbolji u os. i kolko se plaća?

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Dobro veče dame, imam jedno pitanje. Nisam punoljetna i imam problema i željela bih se naručiti kod ginekologa da me pregleda, trebam hitan pregled. Jel to moguće naručiti se u bolnici ili moram ići kod nekog privatnika, ako sam u krivoj temi, oprostite ne snalazim se baš po foumima, ali mi je hitno potreban ginekološki pregled. Molim za pomoć.. hvala unaprijed!

-S tim da sam bila već kod ginekologa prije 2 godine cca, bila sam nevina i pregled je bio normalan, ali je morala biti punoljetna osoba pored mene, tj. skrbnik.. da li se to promjenilo?! Jer stvarno ne želim da mi roditelji išta znaju u vezi toga.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj 19tina07 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro veče dame, imam jedno pitanje. Nisam punoljetna i imam problema i željela bih se naručiti kod ginekologa da me pregleda, trebam hitan pregled. Jel to moguće naručiti se u bolnici ili moram ići kod nekog privatnika, ako sam u krivoj temi, oprostite ne snalazim se baš po foumima, ali mi je hitno potreban ginekološki pregled. Molim za pomoć.. hvala unaprijed!

-S tim da sam bila već kod ginekologa prije 2 godine cca, bila sam nevina i pregled je bio normalan, ali je morala biti punoljetna osoba pored mene, tj. skrbnik.. da li se to promjenilo?! Jer stvarno ne želim da mi roditelji išta znaju u vezi toga.
    mislim da treba ići s tobom netko punoljetan,a kod privatnika ne znam kakav je protokol...
    koliko imaš godina?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Lijep pozdrav ženice! Nova sam ovdje i ako me prihvaćate želimvam se pridružiti.
    Moja priča je da 2 godine pokušavamo i ne uspijevamo zatrudniti te kroz par dana krećem na bocke i ivf u KBO, o cijelompostupku ne znam ništa...pa se sad raspitujem, čitam iskustva, molim Boga da uspijemo,to je moj prvi IVF..
    idem sad čitati vaša iskustva...zbunjena sam,uplašena, a u isto vrijeme jedva cekam,jer smo se napokon omaknuli s mjesta..

ljubim vas sve )

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Nora208 prvotno napisa Vidi poruku
    Lijep pozdrav ženice! Nova sam ovdje i ako me prihvaćate želimvam se pridružiti.
    Moja priča je da 2 godine pokušavamo i ne uspijevamo zatrudniti te kroz par dana krećem na bocke i ivf u KBO, o cijelompostupku ne znam ništa...pa se sad raspitujem, čitam iskustva, molim Boga da uspijemo,to je moj prvi IVF..
    idem sad čitati vaša iskustva...zbunjena sam,uplašena, a u isto vrijeme jedva cekam,jer smo se napokon omaknuli s mjesta..

ljubim vas sve )

Nora dobrodošla.... svakako puno sreće ... od <3 i nemoj biti uplašena, pitaj šta god te zanima.... veliki pozzz

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

napokon ugodno iznenađena, dr. P prvi puta da je bio ČOVJEK, pokazao je da mu je zaista stalo. dobila metamorfin, lindynette... u prvom mjesecu krećem s injekcijama, početak drugog mj icsi , a u međuvremenu

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj lota.k prvotno napisa Vidi poruku
    napokon ugodno iznenađena, dr. P prvi puta da je bio ČOVJEK, pokazao je da mu je zaista stalo. dobila metamorfin, lindynette... u prvom mjesecu krećem s injekcijama, početak drugog mj icsi , a u međuvremenu
    jeeej dobre vijesti i kod nas u kbc! nadam se da ce sve dobro proci i javi se svakako

ja cekam 25.11. ko ozeblo sunce za slijedece dogovore... nadam se samo da mi nece rec da cekam 1,2mj zbog bozica i praznika i godisnjih jer cu izludit nacisto!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •