ja jesam u 06.mj bila kod dr Lučingera, al kako sam već napisala, iz KBO su me zvali da su mi došli lijekovi i ja to nisam htjela propustiti, a i prijateljica je zvala u to vrijeme biologicu i pitala ju da li radi ICSI i ona joj je odgovorila da radi.
tako da zaista ne mogu razumjeti onakav njen odgovor. samim tim što sam ja dobila 7 JS, od kojih je ona bacila 4 i od 3 se na kraju nije ništa oplodilo. ovako sad stalno mislim, da su svih 7 oplođene, možda bi se od njih bar jedna oplodila.
martineza, oprosti od šoka i razočarenja u KBO ti nisam čestitala i držim fige za pozitivnu betu!![]()
Samo da se javim...Nova sam na forumu i mogu vam reci da i ja imam u KBO samo neuspjele pokusaje.....
cure treba mi pomoć.znam da ovo nije vaša tema, ali ja nemam majku i stvarno trebam savjet. imam 16 godina i smatram da trebam ici kod ginekologa prvi puta. trebali zato ići roditelj s tobom? koji je ginekolog najbolji u os. i kolko se plaća?
Dobro veče dame, imam jedno pitanje. Nisam punoljetna i imam problema i željela bih se naručiti kod ginekologa da me pregleda, trebam hitan pregled. Jel to moguće naručiti se u bolnici ili moram ići kod nekog privatnika, ako sam u krivoj temi, oprostite ne snalazim se baš po foumima, ali mi je hitno potreban ginekološki pregled. Molim za pomoć.. hvala unaprijed!
-S tim da sam bila već kod ginekologa prije 2 godine cca, bila sam nevina i pregled je bio normalan, ali je morala biti punoljetna osoba pored mene, tj. skrbnik.. da li se to promjenilo?! Jer stvarno ne želim da mi roditelji išta znaju u vezi toga.
Lijep pozdrav ženice! Nova sam ovdje i ako me prihvaćate želimvam se pridružiti.
Moja priča je da 2 godine pokušavamo i ne uspijevamo zatrudniti te kroz par dana krećem na bocke i ivf u KBO, o cijelompostupku ne znam ništa...pa se sad raspitujem, čitam iskustva, molim Boga da uspijemo,to je moj prvi IVF..
idem sad čitati vaša iskustva...zbunjena sam,uplašena, a u isto vrijeme jedva cekam,jer smo se napokon omaknuli s mjesta..
ljubim vas sve)
napokon ugodno iznenađena, dr. P prvi puta da je bio ČOVJEK, pokazao je da mu je zaista stalo. dobila metamorfin, lindynette... u prvom mjesecu krećem s injekcijama, početak drugog mj icsi , a u međuvremenu![]()