Stranica 13 od 53 PrviPrvi ... 3111213141523 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 2624

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nemoj reć... hm, hm... baš bih onda i ja mogla čvaknut neki od tih nalaza jerbo smo i mi idio(pat)i
    To je poliklinika Breyer u Ilici.
    Ja sam išla vaditi AMH, LH, Ca125 i još neke slova i brojeve, i još čekam nalaze.
    Tko te poslao na ovo? Mpo-ovac, ginić (taj tvoj sigurno nije) ili si ti to na svoju ruku?
    I zašto to onda nije standard? Meh... svašta pitam

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tlatincica, ne zamaraj se s tim jer i tako nis koristi. Mozes dobiti andol, heparin, dexametazon ali sve to skupa opet ne znaci uspjeh. Cim imas endometriozu znaci da imas imunoloski problem bez obzira na nalaze.

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ma ja sve na svoju ruku

Nemam šta raditi sad do 03 mjeseca pa eto da se zabavim, a usput i nešto napravim ...
    Posljednje uređivanje od kriistiina : 12.10.2010. at 22:31

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Evo, na Rebru kažu da rade samo HLA kompatibilnost.... Ne mogu vjerovati ..

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Kriistiina, šta se čita kroz te nalaze? Kod nas je problem u spermiogramu ali očigledno i još u koječemu kad IVF ne uspjeva...

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

http://www.ringeraja.hr/clanek/imuno...acije_566.html

Vjerojatno ste pročitali ovo, ali neka se nađe.. Dr mi je rekao da napravim te pretrage, ali sad, koliko je to bitno i koliko to igra ulogu.. Ne znam.. Ma ako uspijem, napravit ću, bar sam mirna kad vidim da valja

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Nisam vidjela, hvala za link. Iako sam i sama došla do toga da bi trebalo, možda obaviti kakve imuno pretrage. Jesi odlučila gdje češ ići?

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Kriistiina, pp

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Zauzeta !

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Bok cure! Kao prvo sretno svima koji su krenuli u postupak. Ja još nisam, idem 20-tog po lijekove. Htjela sam pitati da li je neka od vas dobila m prilikom korištenja duphastona? Ja sam dobila m a trebala sam još jedan dan piti duphaston no kako sam dobila m, danas ga nisam pila jer mi se čini da bi m htjela krenuti jače ali kao da joj duphaston ne da. Znam da se on daje da potakne m kad je nema ali ona dođe kad ga se prestane piti...malo sam zbunjena...
    I još jedno pitanjce...koji dan ciklusa se rade brisevi?
    Hvala što ste me saslušale

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mimi81, nista ne brini za m, bolje da je dosla. Meni nisu odredivali dc za briseve, ne znam da li ima veze. Mozda znaju cure s vise iskustva, ja sam ih radila samo 2x.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Za briseve nema veze koji je dan ciklusa,Mimi sretno.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Za briseve nije bitan dan ciklusa, ali je bitno da barem 10-tak dana prije nisi koristila nikakve vaginalete.

Cure, cure, toliko se stvari događa da sam se pogubila, u svakom slučaju svima . Jedva čekam 12 mjesec, jer tada počinje praaaaavvvvvaaaaa akcija! (Sanja 1 i ostale trudlilice ).

Zrinkič ako se ne varam, test je blizu?

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno Petrova čekanje rezultata bete?

U postupku sam ICSI, ET 2 vraćene
    Išla bi u ponedjeljak vaditi krv u Petrovu , doktor mi je dao uputnicu pa sam tamo mislila ići, pa me zanima koliko se čeka rezultat

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Palcicazg, trebala si postaviti pitanje na Potpomognuta u petrovoj ali evo odgovora. Nalazi isti dan u 14h, primaju od 7-9.

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Hej cure! Evo samo sam se htjela javiti kako sam obećala nakon što odemo prvi put na pregled u petrovu.

Ukratko, nama je to bio prvi posjet petrovoj. Od nalaza smo imali samo s-gram MM (diagnoza oligoastenoteratozoospermia) iz 8.mj., zadnja dva cilkusa mjerenja moje BT (isprintano da Fertility Frienda- i to je doktor rekao da mu je super- pregledno i sve, baš mu se svidio grafić i moj nalaz papa testa iz 5. mj.

Doktor je bio jako ljubazan, mene je i pregledao, a sa MM i sa mnom je razgovarao. Nažalost, nismo nikakve konkretne daljnje korake dogovorili (rekao je da bi u obzir došla inseminacija možda) te smo naručeni za tri mjeseca sa novim nalazima (s-gram, papa, brisevi i hormoni). A do tada- preporuka je da MM uzima vitamine (koje već uzima 3 mjeseca, ali eto nek se nađe napismeno )

Eto, sad smo opet na čekanju...

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tikki, zasto ponavljas papu ako imas svjez nalaz? Nisi nikada radila hormone?

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Na zadnjem nalazu pape mi je napisano da ponovim nalaz za 6 mj. jer su nađene nekakve cilindrične (čini mi se) stanice. Doduše, moja ginekologica je rekla da je to skroz ok nalaz i da se uopće ne zabrinjavam, ali doktor u petrovoj je rekao da dođemo drugi puta sa novim nalazom. Brisevi su mi svi ok (baš je danas stigao nalaz

A hormone nisam do sada nikada radila jer me nitko nije na to slao (uvijek su mi cklusi bili uredni). Prije 10ak dana sam vadila hormone 2. DC u petrovoj i nalazi bi trebali biti gotovi za 3 tjedna.

Vidjet ćemo što će nam reći na idućem pregledu... ma tko će to dočekati samo...

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Palcicazg prvotno napisa Vidi poruku
    U postupku sam ICSI, ET 2 vraćene
    Išla bi u ponedjeljak vaditi krv u Petrovu , doktor mi je dao uputnicu pa sam tamo mislila ići, pa me zanima koliko se čeka rezultat
    premjestila sam palcicino pitanje i tain odgovor...nema smisla da stoji zasebno

pitanja treba postavljati na temi

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    . Prije 10ak dana sam vadila hormone 2. DC u petrovoj i nalazi bi trebali biti gotovi za 3 tjedna.
    Zar je to nešto novo??
    Istina,ja sam prije godinu dana vadila hormone u Petrovoj pa nisam čekala 3 tjedna!!???
    Ajmo cure koje nešto znate,pliz!
    Možda ću ih trebat vadit uskoro pa da se pripremim na čekanje!!!

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

je mia, to je novo- od prošle srijede su počeli naručivati za hormone. Čeka se oko mjesec dana, s tim da ti dobiš neki datum npr. 15.11. i onda ako dobiš mengu par dana prije samo dođeš taj 3 DC najbliže svom terminu. Eto, tako su meni objasnili. Nisam sigurna koliko se nakon pretrage još onda čeka na nalaze. Prije su bili gotovi isti dan, ali eto, meni su prošli tjedan rekli da dođem za mjesec dana po rezultate. Uglavnom, oko mjesec dana čekanja ti ne gine (s obzirom na naručivanje).

Razlog ove nove politike- nema dovoljnjo reagensa ni novaca za nabavku istih.

Nažalost meni nisu htjeli reći da li nema svih reagensa,ili samo nekih (1-2 pretrage bi si još i mogla priuštiti privatno, ali sve je zaista preskupo).

Sestra na odjelu je rekla da se po novom naručuje i za s-gram. Nismo još zvali jer trebamo ići tek za 1.5 mjeseci tako da ćemo to zvati za koji tjedan. Ne znam koliko će se za to čekati...

Sad sam se opet razljutila... bolje da se ni ne sjetim svog tog naruučivanja i razloga koji su do toga doveli

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ako su kome baš hitni hormoni, nek ide vaditi u Vinogradsku, uz uvjet da plati hormon AHM ili Inhibin B (oko 200 kn svaki), pa neće čekati dugo niti naručivati se a i brzo je gotovo (oko 10 dana). AMH je hormon plodnosti i dobro ga je znati. Rade se isto na treći dan ciklusa kao i ostali hormoni.

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Tikki,thanx za ovu informaciju!!
    Ne mogu vjerovat za to naručivanje!
    Sad se nadam da će mi doc priznati "stare"nalaze hormona..

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jel ima neka od vas sutra ujutro u Klinici? Ja sam na 1. uzv u 7.30.

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    je mia, to je novo- od prošle srijede su počeli naručivati za hormone. Čeka se oko mjesec dana, s tim da ti dobiš neki datum npr. 15.11. i onda ako dobiš mengu par dana prije samo dođeš taj 3 DC najbliže svom terminu.

u Petrovoj narucuju za hormone?? i ceka se mjesec dana na termin?
    pa ja cu poludit!

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Ako su kome baš hitni hormoni, nek ide vaditi u Vinogradsku
    i moze se doci bez narucivanja?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

da, visibaba, ja sam prije tri mjeseca tako napravila i nisam se uopće naručila. Doktor me tražio doduše taj AMH ali on ionako ne ide na uputnicu. Mislim da se isplati dati 200 kn i biti odmah na redu a kako sam napisala dobro je znati i taj hormon jer on pokazuje opće stanje plodnosti.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Znači došlo je i do toga.
    Ja sam u 6. mjesecu vadila betu, pa sam već sa podvezanom rukom čekala da vidim imaju li reagense za to.
    Znam da ovo nije mjesto za istresanje žuči, ali zašto pobogu plaćamo i mirovinsko i zdravstveno iz plaće kad na to na kraju nemamo pravo na korištenje istog, odnosno, sve si moramo sami platiti. Opet! argh!

Snekice javi kako je bilo!
    Zrinkič, koja je beta?
    Ana03 ti si sad negdje počela, zar ne?
    Nana- banana kad je prvi uzv?
    Tko je još u postupku? Ajmo, Petrofke da vidimo koliko nas ima!
    Posebna pusa našoj prognanici Seli, neka je sa srećom! Sela, pratimo tvoj razvoj događanja!~~~

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

To s naručivanjem u petrovoj za hormone i za s-gram je krenulo prije 10ak dana. Razlog je taj što nemaju reagensa i zato se čeka.Hoće li tako ostati za stalno, ili je to nešto samo privremeno - ne znam.

U svakom slučaju, ako ćete trebati raditi te pretrage, preporučam da ih nazovete prije i provjerite/ naručite se. Ja sam bila toliko uzrujana zbog cijele situacije da se samo mogu nadati da mi onaj neki hormon koji reagira na stres neće biti povećan... A ako bude onda opet mjesec i pol čekanja do novog rezultata...

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

da, visibaba, ja sam prije tri mjeseca tako napravila i nisam se uopće naručila. Doktor me tražio doduše taj AMH ali on ionako ne ide na uputnicu. Mislim da se isplati dati 200 kn i biti odmah na redu a kako sam napisala dobro je znati i taj hormon jer on pokazuje opće stanje plodnosti.
    Na topicu Potpomognuta u Vinogradskoj linaxx pise da se proljetos morala u Vinogradskoj naruciti za hormone.
    Pa ti sad znaj

Cure hvala na info, u pon znaci telefonijada.

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    Znači došlo je i do toga.
    Ja sam u 6. mjesecu vadila betu, pa sam već sa podvezanom rukom čekala da vidim imaju li reagense za to.
    Znam da ovo nije mjesto za istresanje žuči, ali zašto pobogu plaćamo i mirovinsko i zdravstveno iz plaće kad na to na kraju nemamo pravo na korištenje istog, odnosno, sve si moramo sami platiti. Opet! argh!
    Zbog ovog sam i ja uzasno ljuta i jadna! Po bolnicama nemaju lijekove za postupke, u laboratorijima reagense... Pitam se da li je slicno i s ostalim granama medicine ili samo nas sikaniraju; ali situacija je izgleda ocajna.
    Btw, krajem 8.mj. sam nekoliko puta vadila betu u labu u petrovoj i sve je bilo uobicajeno (suprotno od tvog iskustva u 6.mj. tlatincice)

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ali kako sam napisala ako se bilo što od hormona PLAĆA (a AMH se PLAĆA), onda su svi drugi hormoni bez naručivanja.

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ali kako sam napisala ako se bilo što od hormona PLAĆA (a AMH se PLAĆA), onda su svi drugi hormoni bez naručivanja.
    aha, u tome je poanta! sori, nisam prije skuzila!
    hvala ti

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Eto mene nakon 1 UZV. Dobilil smo 5-6 folikula, svi se dobro razvijaju, samo imamo polip pa čekam sutrašnji UZV da vidimo što i kako dalje. Dr. kaže da se može odraditi aspiracija, pa šta bude, ali vidjeti ću sutra. Dobro je što kaže da endometrioze nema (?). Javim se. Tko je sutra gore?

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ne mogu se snaći, pa ne znam jesam li na pravom mjestu. u srijedu, 20.10. trebala bih vaditi betu, ići ću u petrovu. može li mi netko reći da li se beta vadi u onoj manjoj zgradi iza bolnice (mikrobiološki ili tako nešto), u periodu od 7-9? kad se podižu nalazi? hvala

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

matahari, da, ideš u onu manju zgradu iza glavne, endokrinološki laboratorij, vrijeme vađenja je to koje si rekla, a cure će ti znati reći kad se podižu nalazi, sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Nalazi isti dan u 14h, primaju od 7-9.
    Matahari sretno!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

trantincice da,da ja sam već na trećoj pikici! joj meni-sutra ce mi muž dati prvu pikicu...zamisli idemo u Graz s pikicom jao si ga nama ako nas slovenci uhvate...odmah na lomaču s nama!!! kako li ce on to izvesti meni je sad već muka! zrinkič ja a i većina nas očekujemo betu! i znaj da smo uz tebe što god ona nama pokazala!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

vidim da ima novih faca koje ja pozdravljam i želim što kraći rok čekanja i isčekivanja!

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

puno hvala!

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Što je sa Zrinkič???? Zna li netko?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ej curke upravp sam se čula sa Zrinkič!!!!Ona je završila u bolnici dan nakon transfera sa hiperstim.ali je sve pod kontrolom!!Danas je 12 dan nakon transfera i prva beta 227!!!Kaže da ne skida osmjeh sa lica i jako je heppy!!!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zrinkič.
    Snekica,Ana03,sretno cure i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nam i vi uskoro prijavite velike bete.

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Bravo Zrinkič!!!!!!!!

Čestitam od srca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

To, Zrinkič, to!!!!!!!!
    Ajme oporavi nam se brzo pa se javi!
    Čestitke na krasnoj teti beti!
    Curama u postupcima sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Zrinkic bravo!

Svim curama puno ~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nana- banana kad je prvi uzv?

Prvi ultrazvuk trebao bi biti u nedjelju. U petak otvaram košuljicu pa ću se valjda tada sve dogovoriti.

Danas sam krenula s menopurima. Kako u protokolu piše 4 ampule, ja sam mislila da ću dobiti 4 injekcije plus decapeptyl, a kad ono sestra spojila svih 4 ampula u jednu injekciju. Bila sam presretna! Ja sam se bome pripremila na najgore.

Ali to nije jedini moj biser od danas, evo jednog vrlo smiješnog....
    Kad sam došla na pikanje sestra me pitala imam li košuljicu. Kako je bio neki žamor u hodniku, a i ja sam sva bila u injekcijama i pikanju nisam odmah skužila na šta ona cilja i kažem ja njoj da imam, al kratkih rukava pa neće smetati.
    Sestra je umrla od smijeha, a bome i ja kad sam skužila cijelu situaciju.

E sad da vas nešto pitam, dok sam bila na pikanju sestra je nekoj gospođi rekla da dolazi cura sa hiperstimulacijom, a sad vidim i da je Zrinkic isto završila u bolnici sa hiperstimulacijom. Kako znati a se radi o tome? Koji su simptomi?

Inače Zrinkic, čestitam na beti!!!!
    Posljednje uređivanje od nana_banana : 18.10.2010. at 21:00

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

joj baš me je obradovala Zrinkičeva beta!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

matahari kakva je beta bila?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bravo za Zrinkič!

Snekice, kako je prošlo? Mislimo na tebe! ~~~~~

Nana_banana, ja o HS znam jako malo, ali sigurno ima cura koje će ti to znati objasniti.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj nana_banana prvotno napisa Vidi poruku
    E sad da vas nešto pitam, dok sam bila na pikanju sestra je nekoj gospođi rekla da dolazi cura sa hiperstimulacijom, a sad vidim i da je Zrinkic isto završila u bolnici sa hiperstimulacijom. Kako znati a se radi o tome? Koji su simptomi?
    Sindrom hiperstimulacije jajnika
    nadutost,proljev,mučnina i bolovi u predjelu jajnika...ovdje ti sve piše..
    Posljednje uređivanje od nivesa : 20.10.2010. at 23:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •