Citiraj katepe prvotno napisa Vidi poruku
E kljucic 4 zapisavanja su skroz ok nist se ne brinite, sve ce to doci na svoje kad se ovaj motoricki razvoj malo uspori (mozda i zubi malo muce...) samo strpljivo, zatrpavat s zanimljivim predmetima da se zabavlja na tuti, crtici, pjesma... nekad treba i pustit da se popiski u svrhu viseg cilja
Tnx! On sad već stvarno hoda! Istina, već par dana sumnjam na zube. Opet. Pa taj će do prvog ročkasa imat sve zube i trčat okolo
Za sada nisam spremna nagovarat ga na tutu. Piški stoječki, a kaka u pozi (i svako malo mora pogledat kaj je to ispustio ) i to je ok. Moram nabavit neku bolju tutu jer ova koju je dobio od bake je fora, ali mi se čini totalno naprijed preširoka tako da mu moram komplet sve dole skinut da može sjest. I čini mi se jako neudobna za sjedit. Imate kakve preporuke?

Danas sam ga popodne pustila da se zapišava jer je bio ekstra cendrav i nesuradljiv.

I jeste uvodile neki znak za pišanje/kakanje? On sad već razumije neke stvari. Kad ga pitam, npr. gdje je lopta, ode i donese mi loptu, maše pa-pa, itd.