Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Grčevi ili...?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Peterlin probat ću tako. A kaj ni jogurt? Čula sam da se to smije. Kravlji sir i inače ne jedemo prečesto. A ne sjećam se ni kad sam ga jela zadnji put.
    Posljednje uređivanje od ana.m : 21.10.2010. at 10:50

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin probat ću tako. A kaj ni jogurt? Čula sam da se to smije. Kravlji sir i inače ne jedemo prečesto. A ne sjećam se ni kad sam ga jela zadnji put.
    U pravilu fermentirani proizvodi (jogurt, sir) smetaju manje od nefermentiranih (mlijeko). Ali nekoj djeci smetaju svi mliječni proizvodi, a nekoj ne smeta ništ. Probaj metodom eliminacije - vrijedi truda.

Ja nisam smjela jesti zelenu salatu dok sam dojila, isto kao ni zelje sirovo i kuhano, brokulu, karfiol ... sve biljke iz te porodice. Grah, grašak, slanutak - isto nije dobro prolazilo. Grožđe, trešnje, višnje i slično voće s kožicom - isto ni pogledati... Agrumi - nula bodova. Općenito, sirovo voće nisam smjela jesti (jesam, ali s posljedicama) jer moj stariji je imao užasne grčeve od toga, a s mlađim sam mogla jesti skoro sve, nisam ni frtalj toliko pazila.

Nema druge nego pratiti djetetove reakcije. Kad se dijete jako grči - samo se prisjetiš što si jela, pa to izbjegavaš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •