Pokazuje rezultate 1 do 48 od 48

Tema: dječji endokrinolog

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Kod dr. Dumića se može i privatno ponedjeljkom popodne i subotom ujutro. Mi idemo već duže vrijeme na kontrole kod njega. Baš smo bili prije tri tjedna! Dr.je super.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

dobila sam dr.-a direktno na broj 2388-556 i dogovorila pregled privatno za dva tjedna. na pregled u bolnici bismo čekali nekoliko mjeseci, kaže on.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

tek sad vidjela ovo. mi isto idemo na kontrole kod dr Dumića i stvarno je doktor za poželjeti, vrijedi svake kune

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

I ja bih trebala svoju kćer odvesti endokrinologu ?Zna li netko, ako se prvi put ide kod dr. Dumića privatno, može li se kasnije ići kod njega na Rebro ? Koliko otprilike košta pregled ? Zahvaljujem na odgovoru !

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

pregled privatno košta 300kn. nismo ni pokušavali se poslije prebaciti na rebro jer nisu toliko česte kontrole

Zoila avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

jeli tko od vas vodio dijete endokrinologu radi rasta?
    Zanima me kako izgleda pregled, i koliko bi nas to kostalo da idemo privatno. Koliko kuzim guglanjem, trebat ce RTG sake, i trebat ce nam krvna slika prije samog posjeta endokrinologu. Jeste i to morali dugo cekati?

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mi od proljeća idemo na slične pretrage. Prvo što je endrokrinolog tražio su nalazi hormona, zatim RTG šake, MR hipofize, pregled kod ginekologa, UZV jajnika...Djevojčica je 5,5 godina i ima povišen hormon rasta. Vodili smo je liječniku ne zbog visine ( iako je prilično visoka za svoju dob),već zbog početnog rasta dojki).

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Da, mi smo iz Slavonije pa smo sve to obavljali u Osijeku.

ivana77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno Dječji endokrinolog ?????

Citiraj boškarin prvotno napisa Vidi poruku
    Kod dr. Dumića se može i privatno ponedjeljkom popodne i subotom ujutro. Mi idemo već duže vrijeme na kontrole kod njega. Baš smo bili prije tri tjedna! Dr.je super.
    NA FORUMU SAM ČITALA DA JE DR.DUMIĆ ODLIČAN. RADI LI DR. DUMIĆ JOŠ UVIJEK? AKO RADI MOŽETE LI MI DATI KONTAKT BROJ.

KOLIKO SE DUGO ČEKA NA PREGLED ENDOKRINOLOGA U ZGB? IZ SB SMO !
    PUNO HVALA

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •