Kod dr. Dumića se može i privatno ponedjeljkom popodne i subotom ujutro. Mi idemo već duže vrijeme na kontrole kod njega. Baš smo bili prije tri tjedna! Dr.je super.
Kod dr. Dumića se može i privatno ponedjeljkom popodne i subotom ujutro. Mi idemo već duže vrijeme na kontrole kod njega. Baš smo bili prije tri tjedna! Dr.je super.
dobila sam dr.-a direktno na broj 2388-556 i dogovorila pregled privatno za dva tjedna. na pregled u bolnici bismo čekali nekoliko mjeseci, kaže on.
tek sad vidjela ovo. mi isto idemo na kontrole kod dr Dumića i stvarno je doktor za poželjeti, vrijedi svake kune
I ja bih trebala svoju kćer odvesti endokrinologu ?Zna li netko, ako se prvi put ide kod dr. Dumića privatno, može li se kasnije ići kod njega na Rebro ? Koliko otprilike košta pregled ? Zahvaljujem na odgovoru !
pregled privatno košta 300kn. nismo ni pokušavali se poslije prebaciti na rebro jer nisu toliko česte kontrole
jeli tko od vas vodio dijete endokrinologu radi rasta?
Zanima me kako izgleda pregled, i koliko bi nas to kostalo da idemo privatno. Koliko kuzim guglanjem, trebat ce RTG sake, i trebat ce nam krvna slika prije samog posjeta endokrinologu. Jeste i to morali dugo cekati?
Mi od proljeća idemo na slične pretrage. Prvo što je endrokrinolog tražio su nalazi hormona, zatim RTG šake, MR hipofize, pregled kod ginekologa, UZV jajnika...Djevojčica je 5,5 godina i ima povišen hormon rasta. Vodili smo je liječniku ne zbog visine ( iako je prilično visoka za svoju dob),već zbog početnog rasta dojki).
Da, mi smo iz Slavonije pa smo sve to obavljali u Osijeku.