Pokazuje rezultate 1 do 50 od 280

Tema: Sv.Duh - molim "najfriškija" iskustva s poroda iz 2010

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

babylove a što je s bebom? zašto su je dali samo 15 min? zašto nisu mogli odrediti tj. trudnoće? jako si me sad zbunila s ovom pričom.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj lukava puščica prvotno napisa Vidi poruku
    babylove a što je s bebom? zašto su je dali samo 15 min? zašto nisu mogli odrediti tj. trudnoće? jako si me sad zbunila s ovom pričom.
    Nisu mogli odrediti tjedan trudnoće isključivo radi "ne"znanja. Bebu je imala kratko, iz razloga što je doista bila prilična gužva.
    No, u međuvremenu sam i ja rodila...pa evo najsvježijeg iskustva....Rodila sam 07.11. dečka, 48 cm, 3210. Porod je protekao fantastično... Trudove sam počela dobivati lagano u petak navečer (05.11.), trajali su lagano do subote navečer kada su uzeli trudovi maha...tako da sam noć subotu na nedjelju probdijela...nije se dalo doslovce niti oka sklopiti...Što je najgore nisu bili u pravilnim razmacima....a bili su konstantni....Razmaci su bili između 15 i 4 minute...Doista bez pravila...Jačina im je bila 80% od mogućih 100% koje inaće prikazuje ctg. (izmjereno u nedjelju kad sam došla u bolnicu). U bolnicu sam otišla u nedjelju (07.11.) oko 13 sati, zaprimio me dr. Prka, bila sam otvorena 5 prstiju, prokinuli mi vodenjak oko 14 sati, oko 15 sati smjestili me u box, dali mi epiduralnu (morali radi dijagnoze), oko 18 sati bila sam otvorena 7 prstiju, oko 19 dobila novu epiduralnu, i u 20:35 rodila na dva potiska. Na žalost posteljica je ostala, pa sam bebu imala vrlo kratko kod sebe jer su me morali uspavati. Probudila sam se nakon pola sata, prebacili su me na odjel babinjača, i bebu mi donijeli 30-ak minuta nakon toga. Ekipa doktora i sestri koja je bila u to vrijeme tamo, bila je fantastična....a posebno dr. Blagajić...koji je bio gotovo cijelo vrijeme sa mnom...i ponašao se i više nego doktor, imala sam osjećaj da bi se tako jedino mogao brinuti netko o svojoj kćeri...a ne o pacijentu....drage moje, da su svi porodi takvi, doslovce bi potpisala doživotno rađanje uz dr. Blagajića...dok sam živa neću zaboraviti njegovu profesionalnost i toplinu kojom zrači, jer u tom momentu doista trebate nekoga tko će vas malo primiriti...neko prijateljsko lice...a to je bio upravo on..."apaurin" za sve...U srijedu smo izašli iz bolnice, a nakon tjedan dana boravka kod kuće, opao nam je pupak, a na kilaži smo dobili pola kile (isključivo cicanje). Da, i za one koje zanima, dijete iz bolnice ide van u AS bez problema. Suma sumare, velike pohvale za cijelu ekipu doktora i sestara na SD.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •