Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
more snova, nemoj se bojati prica o izgladnjivanju, puno su gore one o prejedanju razlicitim nadomjestcima pogotovo u tim prvim danima, ali sva sreca sve ih je manje

ako su lijekovi nekompatibilni s dojenjem, tvoj ginekolog ce napisati na trudnicki karton da ti zbog bolesti ne preporucuje dojenje i nitko u bolnici nece izgladjivati tvoje dijete, stovise, duzni su te educirati o hranjenju i pripravi mlijecnih formula
svakako javi kako je proslo jer me jako zanima

ja bi ti savjetovala da u svakom slucaju inzistiras na kontaktu kozom na kozu jer je on vazan za dijete, ne samo zbog dojenja, te da dijete hranis u polozajima najslicnijim dojenju (sto vise okrenuta prema tebi, pogled oci u oci...)
Ivarice hvala ti puno na odgovoru...javit ću svakako kako je prošlo na kraju..meni isto malo čudno da sad ti puste djete tri dana bez ijednog obroka a majka mljeka nema hmm, pa me baš šokiralo jer sam ja prvi put rodila prije 6 godina pa sad neznam jesu šta mjenjali ili ne ali onda to nije bio slućaj, dapaće čim su me doveli u sobu medicinska sestra je uzela bočicu nahranila malu i stavila je u krevetić do mene...to za kontakt kožom na kožu, to znam i prakticirala sam u prvoj trudnoći i stavljala bebu što bliže sebi,grudima, licu, i na srce tu joj uvjek pasalo pa bi je otkucaji umirivali, jer isto nisam dojila ali su mi dali mljeko zamjensko bez problema,mada sam se jako trudila i stalno malu stavljala na sisu al đabe, kažu zbog stresa mljeko se povuklo odnosno nije ni navrlo, zato sam se radovala da ću u drugoj moći dojiti a kad ono izgleda opet ništa od tog ...drugi vikend na kontrolu pa prvo javim šta će mi doktor na to reči a onda kada rodim javim što i kako je bilo )...