Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: Što biste mijenjali s drugim/trecim djetetom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Stariji sin se uspavljivao ljuljanjem satima do godine dana,od toga su mi rogovi nikli.
    S drugim sam svakako to htela promeniti,ali nisam imala potrebe,mali je jednostavno bio drugaciji,zaspivao je lako i bez specijalnih zahteva.
    Svakako sam zelela duze dojiti,ali sam iste greske ponovila,jer su se rodili jedan za drugim.
    Odgajani su jednako jer su skoro pa vrsnjaci,sve je bilo jednoobrazno,prilagodjeno licnosti deteta.
    Ono sto me je mucilo je to da nekako nisam stigla uzivati u njima,bila sam sama i preopterecena,najednom su porasli.
    Zato sam sve to nadoknadila s trecim.Zaista uzivam u svakom danu njenog odrastanja,primecujem i najmanje nijanse,sve novitete,sve me veseli toliko da me cesto grize savest da sam nesto zakinula starijima.Da ne govorim kako sikimo vec skoro 2 godine.
    Mislim da je to samo moj dozivljaj,cinila sam njabolje sto sam mogla,kao sto i sada cinim,ali sam 10 godina starija,za toliko zrelija,informisanija,pa svo troje imaju koristi od toga.
    Mm me cesto pita`na cemu sam`,kad imam toliko zivaca i strpljenja iako sam iscrpljena i neispavana....
    Pa,na zrelosti,punom srcu i majcinskoj ljubavi,rekla bih

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj KayaR prvotno napisa Vidi poruku
    Pa,na zrelosti,punom srcu i majcinskoj ljubavi,rekla bih
    To, Kaya, to. Divno si to rekla.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke