Pokazuje rezultate 1 do 50 od 163

Tema: uskoro novo radno vrijeme u školama za djelatnike od 7.30 do 15.30 ?????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ujutro je lista u tajništvu (ono radi do 15 sati), a popodne u administraciji (radi do 19 sati). Ako se taj dan ne zapišemo moći ćemo sljedeći. Napravljen je obrazac u kojem ispunjavamo sate nastave, ostale poslovedo 40, terensku nastavu, izlete, zamjene, rad u neradne dane, rad u suprotnoj smjeni,... mislim da je to sve.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj blis prvotno napisa Vidi poruku
    Ujutro je lista u tajništvu (ono radi do 15 sati), a popodne u administraciji (radi do 19 sati). Ako se taj dan ne zapišemo moći ćemo sljedeći. Napravljen je obrazac u kojem ispunjavamo sate nastave, ostale poslovedo 40, terensku nastavu, izlete, zamjene, rad u neradne dane, rad u suprotnoj smjeni,... mislim da je to sve.
    Imate obrazac u koji upisujete i rad kod kuće (pripreme,zadaće itd. itd...)?

Sunshine Shoot avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Super je to riješeno. Ali to je na razini vaše škole, zar ne? Mislim, neće vam biti posebno plaćen rad u neradne dane (npr. nekakva radna akcija subotom)?

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    E, to ću sutra pitati. Danas sam se čudila drugim rubrikama.

Citiraj Sunshine Shoot prvotno napisa Vidi poruku
    Super je to riješeno. Ali to je na razini vaše škole, zar ne? Mislim, neće vam biti posebno plaćen rad u neradne dane (npr. nekakva radna akcija subotom)?
    Neće, radne subote su samo odrade. Mislim da se to tiče samo ekskurzija. No, moj aktiv vrlo često radi vikendima, noću, praznicima i sl. Recimo ovu subotu sam samoinicijativno bila u školi od 9 do 15.30. Zapravo, bilo nas je troje i nemam pojma gdje bi to trebali prikazivati kada taj rad službeno ne postoji.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Sunshine Shoot prvotno napisa Vidi poruku
    nama se ravnateljica već "prijeti" da ćemo preko zimskih praznika morati svakodnevno dolaziti u školu jer je toodmor za učenike, ali ne i za djelatnike. mi po rješenju o obvezama i godišnjem odmoru imamo svi 3 dana GO-a za zimske praznike (Božić, Nova godina, Sveta 3 kralja), aostalo po rješenju koristimo za ljetne praznike. ja dakle mogu od 29 svojih radnih dana iskorititi 26 ljeti jer 3 mi "čuvaju" za zimu i po tome bismo trebali dolaziti na posao preko zimskog ferja . a kaj ću tamo raditi? farbati školu? prati prozore? kabineta nemamo da bih pripreme radila... čubekat ću tamo 8 sti svaki dan za babino zdravlje???
    e baš čekam prvo slijedeće Nastavničko da vidim hoće li nam u brk reći to kaj poskrivečki priča!
    Posljednje uređivanje od Franny : 02.11.2010. at 22:32

Sunshine Shoot avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Franny prvotno napisa Vidi poruku
    ... a kaj ću tamo raditi? farbati školu? prati prozore? kabineta nemamo da bih pripreme radila...
    nemoj joj davati ideje
    ma, baš mi je lijepo na porodiljnom!

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    mi imamo sve slično kao i blis, i to od 6. 9. već vodimo, a rad kod kuće upisujemo pod rubriku "ostalo". imamo npr. isprintanu tablicu u excelu za svakog radnika gdje u 1. kolonu upisujemo kad smo došli, u 2. kolonu kad smo otišli, u 3. kolonu "ostalo" (razlika do 8 satnog radnog vremena). u 4. kolonu upisujemo "ukupno" što ne smije biti više od 8 sati jer prekovremeni rad ne plaćajau, pa ide kolona sa smjenskim radom, pa sa prekovremenim radom (u nastavi!!), pa sa SP-om, pa sa bolovanjem, pa sa koječime još, ima mali milon stupaca. sve upisujemo kemijskom, nigdje ne smijemo korektorom, ako korigiramo tada moramo tražiti tajnicu da nam isprinta novu čistu listu, svaka se ta lista čuva 6 godina od dana od kad je oformljena!!!! ima li tim nebulozama kraja???? i da, naravno, sve je dostupno, stoji na stolu u zbornicu jer tajništvo, računovodstvo i ravnateljstvo rade do 14h!! zanima me kako oni vode svoje liste, psmtr!!
    naravno, MM radi u našem ministarstvu, kao zaštitar na recepciji i skompao se s masu ljudi tamo i jednom sam totalno poludila na tu listu i ta sra..koja nas tjeraju da vodimo i bilježimo i on samoinicijativno otišao do tajnice Državnog tajnika (g-dina J.!) i pitao ju da zakaj to i kako to i dokle tako i da mu žena već doma pi...di i da jel to normalno za našu struku tj. primijenjivo, i onda je gđa (koju sam btw i ja upoznala) rekla da je to nemoguće za našu struku, ali da se sad samo čeka da se gospda Ministar F. i Državni tajnik J. sastanu s nekim iz Inspektorata rada i da se unese neki aneks tom zakonu koji bi rekao da se to kod nas ne može ostvariti!! naravno dok se to dogodi, doći će Božić. Samo ne znam koji!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •